Sohbet Herkese sıcak bir merhaba

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Mi max 3 cihazım garantisiz. Bu telefon hakkında yardımlarınızı iyi yada kötü yanlarını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Xiaomi'lerin Efendisi ne sahipsiniz, en mükemmel cihaza

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Çok teşekkür ederim bu arada cihazları orada incelerken sizin adınızın geçtiği bazı muhabbetler duydum sürekli rom değiştiren Skorpi hoca değilmi, size soracağım birkaç soru olabilir hocam :) :D
Estağfurullah hocam, ben eskiden sürekli rom değiştiriyordum, artık sadece haftalık EU güncelleme ile yetiniyorum

hsynhz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
huseyin
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Xiaomi'lerin Efendisi ne sahipsiniz, en mükemmel cihaza

Gerçekten mi. Yanlız garantili olmadığı için rood var galiba tlfnda. Bazı yy anları hoşuma gitmedi. Mesela yukarda saat ve şarj şebeke işaretlerinin olduğu yer az daha büyük olması gerekliydi görünmücek şekilde küçük nerdeyse.. sıkıntıları var.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Estağfurullah hocam, ben eskiden sürekli rom değiştiriyordum, artık sadece haftalık EU güncelleme ile yetiniyorum

Bende şuanda Bl kilidi açık malum işlemide kendim yaptım hocam sadece kayıtsız olarak aldım şahıstan, Twrp ile birlikte Global kararlı yüklü şuanda Redmi Note 4 de baya kurcalıyordum ama Mi8 Lite da geliştirmeye biraz daha açık sanırım yani cfw olarak daha fazla rom desteği var gibi bilemiyorum bu bakıma o bölümü biraz kurcalasam iyi olacak bu cihaza haftalık varsa bende yükleyeyim çünkü sürekli güncelleme bildirimi geldiğini görmek ayrı bi keyif veriyor :) :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aramıza hoşgeldiniz :)

Hoşbulduk Fatih hocam çok teşekkürler.

Üst Alt