- Adım
- Abdulhamit
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 16
Çok teşekkür ederim hocam, bana arkadaş yapın da, birlikte rom denemeleri yapalım en kısa zamandaDenizciğim aramıza hoşgeldin, ailene hoşgeldin, sağlıklı ve hayırlı bir ömrün olsun inşallah. Deden Skorpi ve ailenin gözü aydın olsun. Selamlarımla.![]()
Hocam mesajı okumadan yorum yaptınız sanırım. Lütfen rica ediyorum ilk mesajı okuyun. Alıntı yaptığınız mesaji okumadan yorum yapmayınız.Çocuğunuzmu oldu ? Adminim olduysa Allah analı babalı büyütsün
Sory dede olmus birqz dalginim okudugumu yanlis anlamisimHocam mesajı okumadan yorum yaptınız sanırım. Lütfen rica ediyorum ilk mesajı okuyun. Alıntı yaptığınız mesaji okumadan yorum yapmayınız.
Gözünüz aydın.Merhaba arkadaşlar, adım Deniz, dedem Skorpi nin yeni Şehzadesiyim, doğalı henüz 2 Saat oldu, şu an memeyi keşfetmeye çalışıyorum, Rom, root işlerine ilerleyen zamanlarda bakacağım
Kaşınma, ben kaşıyacam.2.1. Kullanılan Dil: miuiturkiye.net Türkçe bir sitedir ve sitemiz üzerinde kullanılan dilin Türkçe olması esastır ancak uluslar arası bir dil olarak kabul gören İngilizce kelimeler Türkçe karşılığı bulunamadığı durumlarda kullanılabilir. Yazılarınızın dil bilgisi ve yazım kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz.