Sohbet Herkese çok teşekkürler

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun varsa affım yanlışım affola çok selamlar

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun varsa affım yanlışım affola çok selamlar
hayırlı akşamlar kardeşim cihazında hayırlı olsun güle güle kullan arada bir ura hep kaybolma ☺️

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar yine yeniden ben :) Siteyi çok özlemişim dayanadım geri geldim :) ios serüveni şimdilik kısa sürdü eşim cihazıma el koydu Pivok duası kabul oldu :) mustafaozkan1414 kaza bela olmadan cihaz göz göre elimden gitti :) şimdi sizlerden ricam bana Redmi 6 için root custom rom yardımında bulunurmusunuz :)

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Tekrar yine yeniden ben :) Siteyi çok özlemişim dayanadım geri geldim :) ios serüveni şimdilik kısa sürdü eşim cihazıma el koydu Pivok duası kabul oldu :) mustafaozkan1414 kaza bela olmadan cihaz göz göre elimden gitti :) şimdi sizlerden ricam bana Redmi 6 için root custom rom yardımında bulunurmusunuz :)
Aman hocam keşke hep böyle kabul olsa nicelerini adam ederdim de ama neyse 😁

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Dua değil de beddua gibi olmuş sanki... :D Ne dersiniz Pivok hocam :D

Üst Alt