Sohbet Herkese çok teşekkürler

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Rekora koşan dolar kuru nedeniyle yakın gelecekte en ucuz İPhone 20k olacağı için eninde sonunda kavuşacağız. Vedalaşmak anlamsız bence. :D

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Rekora koşan dolar kuru nedeniyle yakın gelecekte en ucuz İPhone 20k olacağı için eninde sonunda kavuşacağız. Vedalaşmak anlamsız bence. :D
iPhone mu xiaomi varken :) Epey zaman sonra iphone kavuştum jailbreak yaptım 3.gün olmadan elveda dahada olmaz zaten neyse kısmette xiaomi macerası devamı varmış :)

vomeroguz3010000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
v.ö.o
Cihazım
x3
Konular
7
Şahsi fikrim iPhone'lar fazla ilgi goren cihazlar. Aslina baktigimizda kabul ettigimiz mevzuatlari inceledigimizde cokta guvenilir olmadığıni ve aslinda bize vaat edilen ozellikler diger cihazlarda zaten var oldugunu fark ediyorsunuz. Eskiden iPhone, Android cihazlardan kat ve kat iyi idi -ki bence daha dogrusu daha stabil olabilir demek- ama artik boyle bir fark yok. Şahsen iPhone kullanmis biri olarak ben pek begenemiyorum. Tabii bu kisisel bir gorus. Hayirli olsun bu arada hocam. Baya bi klasman olarak dusmussunuz ama. 😀😀

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun varsa affım yanlışım affola çok selamlar
Yeni cihazınızı iyi günlerde kullanın yolunuz bahtınız açık olsun inşallah

Üst Alt