Yakınmışız hocamBende Mark ANtalyanın oradayım hocam, Awaros'da çalışıyorum bilirsiniz.![]()
Hocam üniversiteyi okuduktan sonra ayrıldım oradan. 5 sene çok güzeldi ama. En son 4 yıl önce gelmiştim Uncalı tarafına. İlerleyen zamanda yine gelicem bikac yil içinde arkadaşları görmek için. O zaman da buralarda olursak yazarim size birer kahve içeriz.Gittiniz mi?
Tabi hocam her zaman.Hocam üniversiteyi okuduktan sonra ayrıldım oradan. 5 sene çok güzeldi ama. En son 4 yıl önce gelmiştim Uncalı tarafına. İlerleyen zamanda yine gelicem bikac yil içinde arkadaşları görmek için. O zaman da buralarda olursak yazarim size birer kahve içeriz.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilişim ırgatıyımBilgisayar mühendisiyim, işsizim.![]()
Anladım teşekkürlerBilgeAdam gibi uluslararası geçerliliği olan bir kurumdan sertifika alarak iş bulabilirsiniz. Bu kurumlar iş bulma garantisi ile eğitim veriyor hocam. Aksi durumda okumakla bile iş bulunması zor ülkemizde malumunuz![]()
Çünkü ingilizce öğrenmek bir süreç gerektiriyor.Etrafinda konuşacak pratik yapacak kimseyi bulamayan bir kişi okuldaki 2-4 saatle hicbirsey öğrenemez .ogrettigimizi ise yaz tatilinde unutur gelir.her yıl öğretmeye sıfırdan başlarız.Hocam sizce ilk okul 4 den lise sona kadar ingilizce dersi alıp konuşamama anlayamama sebebimiz nedir ? Hatta üniversiteyide katarsak 16 yıl. Gerçekten merak ediyorum bunu.