- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Sevgili hocam, yaptığınız İş çok kutsal ve nezdinizde tüm öğretmenlere, hocalarıma saygılarımı sunuyorum...Çünkü ingilizce öğrenmek bir süreç gerektiriyor.Etrafinda konuşacak pratik yapacak kimseyi bulamayan bir kişi okuldaki 2-4 saatle hicbirsey öğrenemez .ogrettigimizi ise yaz tatilinde unutur gelir.her yıl öğretmeye sıfırdan başlarız.
Bu yabancı dil öğrenme konusunda ben bir çok kişiye ekteki konudaki yöntemimi sundum ama maalesef bizim insanlarımız o kadar tembel ki, elinde ki hazinenin farkında değiller...binlerce lira kurslara veriyorlar ve bir kaç ay sonra sıkılıp bırakıyorlar...
Lütfen önerdiğim yöntemi bir inceleyin ve bana bu konuda ne düşündüğünüzü söyleyin ve gerekirse de öğrencilerinize de tavsiye edin..saygılarımla
İpucu - Herhangi bir yabancı dili kolay öğrenme metodu
Merhaba değerli arkadaşlar. Yabancı dil öğrenmek çok zahmetli, mutlaka çok tekrar ve çok sabır gerektiren bir süreç ve maalesef herkes bir hevesle öğrenmeye başlıyor ve bir müddet sonra su koyuveriyor…aynen pazartesi günleri diyete başlayıp, Cuma günü sona erdiren hanımefendiler gibi… Herhangi...
forum.miuiturkiye.net
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk