- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 63
kovdurmadan yasal bi hakkım yokmu peki çünkü işimi iyi yapıyorum kovmazlarKovulursanız tazminat vermek vermek zorunda hocam.
kovdurmadan yasal bi hakkım yokmu peki çünkü işimi iyi yapıyorum kovmazlarKovulursanız tazminat vermek vermek zorunda hocam.
Yok diye biliyorum kendiniz çıkarsanız. İşten çıkarması lazım sizi tazminat alabilmeniz için.kovdurmadan yasal bi hakkım yokmu peki
Hocam kilo vermeye yeni başlayanlar için protein tozu tavsiye eder misinBir fitness/yaşam merkezinin vitamin barın'da çalışıyorum. Sizler?
bizim çatıya da koymus birtane hemen yan komsum kendi balkonuna koymus bize bir zarari varmidir? baz istasyonu ile bizim balkon arasi yaklasik 7 metreTurkcell asya bolgesinin bolge cozum ortaginda calisiyorum. Transmisyon teknikeri olarak. Baz istasyonlarinin montaji bakimi vs islerini yaptiriyoruz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hafta içi başlıyorum daha önce tecrübem olmadıSpor yapıyormusunuz?
Hayırlı olsun, başlangıç olarak protein toz'u içmenizi önermem. Genel olarak protein tozunu ben gereksiz buluyorum. Bcaa kullanabilirsiniz. Protein tozu içmek yerine tavuk yiyin.Bu hafta içi başlıyorum daha önce tecrübem olmadı