- Adım
- Ergin sevdi
- Cihazım
- Xiaomi redmi no
- Konular
- 28
Arkadaşlar ekranda uygulamaları 5 li veya 6 li nasıl dizecez hep 4 lu benim
Başka launcher dene hocam. Nova launcher mesela ona iyi diyorlar.Arkadaşlar ekranda uygulamaları 5 li veya 6 li nasıl dizecez hep 4 lu benim
Slm hocam iyi akşamlar temanın linki yada ismi varmı indirsem güzel temaBu da benimkiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5x6 veya 6x7 gibi temalar var.Arkadaşlar ekranda uygulamaları 5 li veya 6 li nasıl dizecez hep 4 lu benim
buda benden olsun stock tema + yandex launcherResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
merhaba hocam lahuncher cok hos ve guzel ama one ul 9 iconlarida iyidir soru biraz qarip kaca bilir ama ben bazen aosp los rom kullaniyorum ve nova lahuncher kuruyorum ama lahuncher bazen hata verebiliyor mesela ikonlarin kaybolmasi ve klasorlerin kaybolmasi gibi sizdede boyle birsey oluyormu olmuyorsa hangi version kullaniyorsunu soyleye bilirmisiniz ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nova + s8 iconpack
Hocam yaklaşık 4 aydır kullaniyorum bahsettiginiz problemle hic karsilasmadim. Kampanyalı olduğu zaman prime versiyonunu satin almistim. Ürününüz orjinal degilse bazi hatalar olabilir. Onun haricinde mi 8 'de suana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.merhaba hocam lahuncher cok hos ve guzel ama one ul 9 iconlarida iyidir soru biraz qarip kaca bilir ama ben bazen aosp los rom kullaniyorum ve nova lahuncher kuruyorum ama lahuncher bazen hata verebiliyor mesela ikonlarin kaybolmasi ve klasorlerin kaybolmasi gibi sizdede boyle birsey oluyormu olmuyorsa hangi version kullaniyorsunu soyleye bilirmisiniz ?
Black Shark Yeni iconlarGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dogrudur hocam prime verionlarini hep apk olark bulub indiriyorum demekki oficall ve unoficall fark ediyormus tesekkurler ama hangi surumu kullandiginizi soylemedinzHocam yaklaşık 4 aydır kullaniyorum bahsettiginiz problemle hic karsilasmadim. Kampanyalı olduğu zaman prime versiyonunu satin almistim. Ürününüz orjinal degilse bazi hatalar olabilir. Onun haricinde mi 8 'de suana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam soylemeyi unutmuşum mi 8 global son sürümdeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tema ve icon paketi ayri mi?