Bu temanin adi ne hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tornado dostum vsm hocamızdan armağan sitede tema bültenlerinde bulabilirsinBu temanin adi ne hocam?
Gliesse (Tornado)Bu temanin adi ne hocam?
Hocam bu temaya tibim düştü. Emege saygim sonsuz belki paylasmamakta hakli gerekceniz vardır saygi duyarım ama ne olur bundan bizi mahrum birakmayin.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tema adı : KEEZY COLORS (V2)
VSM farkıyla
Hocam bu temaya tibim düştü. Emege saygim sonsuz belki paylasmamakta hakli gerekceniz vardır saygi duyarım ama ne olur bundan bizi mahrum birakmayin.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tema adı : KEEZY COLORS (V2)
VSM farkıyla
Emeğimize elinize saglik hocam.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tema adı AYERİOSS
VSM farkıyla
Temanin linkini gönderebilirmisiniz?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende indirdim ama zip dosyası bunu nasıl uyguluyoruz ?Tema - Proxima Nova Yazı Tipi Türkçe (Zip)
Buyur üstadım.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp üstünden yükleyinbende indirdim ama zip dosyası bunu nasıl uyguluyoruz ?
Hocam bende Gliesse (Tornado) temasını kullanıyorum ama bildirim paneli sizinki gibi değil. Başka bir temadan mı aldınız bildirim panelini ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.