Paylaştığınız temaların bir de isimlerini yazsanız.Bizde konuya güncelleme yapalım bari. Temayı yeniledik
Herşey satok ama saat widgeti varken yukardaki saatin kalkması lazimMiui 13 herşey stock yazı tipi hariç
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yeni gelen widgetta saat dijital olarak yazmadığı için kalkmıyor olsa gerek kendi teması uygulu suan cihazda tek eklediğim şey yazı tipiB
Herşey satok ama saat widgeti varken yukardaki saatin kalkması lazim
Widgeti programla eklenice öyle oluyor,yeni gelen widgetta saat dijital olarak yazmadığı için kalkmıyor olsa gerek kendi teması uygulu suan cihazda tek eklediğim şey yazı tipi
harici bir tema yokki orjınal mıuı ın kendi widgetı ben anlamadımki ne anlatmaya çaılışıyorum ana sayfa uygulamasını son sürüme güncelleyinc gelen yeni widget farklı birşey değil amaWidgeti programla eklenice öyle oluyor,
Temanin kendi widgeti olsa çıkmaz, şu şekildeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Saat widgetleri içinden atiliyorsa ana sayfaya demekki öyle uyumlu oluyor.harici bir tema yokki orjınal mıuı ın kendi widgetı ben anlamadımki ne anlatmaya çaılışıyorum ana sayfa uygulamasını son sürüme güncelleyinc gelen yeni widget farklı birşey değil ama
Saat widgetleri içinden atiliyorsa ana sayfaya demekki öyle uyumlu oluyor.
skor gösteren uygulama nedir ? kendi favori maçlarımızı ekleyebiliyor muyuzAnolockClock V2
Bu tarz temalar varsa lütfen paylasırsaniz hava durumu 3 günluk gösteren, eski sürümlerdeki muhteşem temalar miui13de yok miui 14de tema işi bitecek gibi tema yapmaz oldu üstatlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.