- Adım
- Netizen
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Meslek
- Yazılım Uzmanı
- Konular
- 39
Durum çubuğu çok güzel. Kullandığınız bir tema var mı bu görüntülerdeAOSP Kullanıyorum, biraz uğraştırdı ama bence oldu gibi ya.
Mi 9T | CherishOs V3.9 | Android 12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
AOSP rom hocam, MIUI değil. Romun kendi ayarlarında durum çubuğu simge seçenekleri var çoğu AOSP romda da var bu. Ama hatırladığım kadarıyla Project Themer uygulamasinin simge secenekleriydi durum cubugundakiler. O da AOSP rom uyumlu root isteyen ücretli bir kontrol merkezi özeleştirme uygulaması.Durum çubuğu çok güzel. Kullandığınız bir tema var mı bu görüntülerde
Hocam takvim widgetini alabilir miyim?Bu da bizden olsun mi9T
Size zahmet bana gönderebilir misiniz.Kendi düzenlediğim ve değişik temalardan alıntı yapılarak oluşturduğum temadır. İsteyene mtz olarak gönderebilirim.
Mağaza linki yokmudurKendi düzenlediğim ve değişik temalardan alıntı yapılarak oluşturduğum temadır. İsteyene mtz olarak gönderebilirim.
Farklı temalardan alıntı yapılarak oluşturulmuştur. sadece ikon ve grafiklerde değişiklik tarafımdan yapılmıştır Eu rom yada özel romlarda çalışır mağazada paylaşımı yoktur. Paylaşım linkini Çarşamba günü vermeye çalışacağım çünkü bulunduğum yerde internet ulaşımı biraz sıkıntılı...Mağaza linki yokmudur
Razor Tech_DWM19 Tema İkonları..................Redmi Note 10s Cihazda..............
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir