- Adım
- RECEP
- Cihazım
- POCO M4 PRO
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 9
Arşivimde varmış benim buyrun.Tema mtz var mı acaba
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arşivimde varmış benim buyrun.Tema mtz var mı acaba
Bunları temalar kısmında bulamadım nasıl indirebilirim?Hera icon pack. Lawnchair launcher. KGWT Shadow widget.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunlar uygulama tema değil.Bunları temalar kısmında bulamadım nasıl indirebilirim?
Bunlar uygulama tema değil.
İcon paketi indirdim sadece resimler çıkıyor bunları nasıl uygulayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.Bunlar uygulama tema değil.
MIUI da orjinal launcher da uygulanmıyor diye biliyorum.İcon paketi indirdim sadece resimler çıkıyor bunları nasıl uygulayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Telefonun kendi başlatıcısının simge paketi Play Store'dan indirilen simge paketleriyle değişmiyor. Hocamız boşuna Lawnchair başlatıcıyı indirmemiş bu yüzden.İcon paketi indirdim sadece resimler çıkıyor bunları nasıl uygulayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Peki, ara yüzde falan yavaşlama donma kasma olur mu?Telefonun kendi başlatıcısının simge paketi Play Store'dan indirilen simge paketleriyle değişmiyor. Hocamız boşuna Lawnchair başlatıcıyı indirmemiş bu yüzden.
Ya siz de başka bir başlatıcıyı indirip simge paketini uygulayacaksınız ya da temalar uygulamasından indirdiğiniz diğer temaların sadece simgeler kısmını seçip o temanın simgelerini uygulayacaksınız uygulayacaksınız.
Play Store'dan Poco Launcher'a bakın. Xiaomi'nin kendi başlatıcısının daha özellikli hâli. Onda simge paketo desteği varsa değişiklik yapabilirsiniz.
Hayır olmaz. Öyle yavaşlamaya sebep olaydı herkes kullanmazdı.Peki, ara yüzde falan yavaşlama donma kasma olur mu?
Poco Launcher'a simge paketi desteği varmı?Hayır olmaz. Öyle yavaşlamaya sebep olaydı herkes kullanmazdı.
Evet var.Poco Launcher'a simge paketi desteği varmı?