Eline sağlık çok güzel işler yapıyorsun ama açık kaynak böyledir. Tüm simgeleri sıfırdan yapıyor ya da yapmıyor olabilirsin. Sonuçta sen de bazı hazır kodları değiştiriyorsun. Bu hepimiz için böyle. Hırsızlık vs gibi şeyler için kısmen önlem olarak tema mağazasındaki kendi sayfanı markalaştırabilirsin. Bu bize gurur verir. Forumdan bir arkadaşımız bu işleri yapan diye, olsa olsa övünç duyarız. Ukalalık olarak algılama bu bir öneri. Yıllar evvel çok emek verdim Linux dünyasına. Çok haberim, incelemem, çevirim, işlerim çalındı. Sadece bu güzel temaları kullanmak isteyen insanları mahrum bırakma diye naçizane öneride bulunuyorum.Zamanında forumda çok paylaştım kendini bilmez emek hırsızları izinsiz (çalıp) tema mağazına atınac bende paylaşmayı bıraktım
Evet '' Yoksa kendine saklayıp, of elime sağlık ne güzel yapmışım falan mı diyorsun'' aynen öyle
Forumda ilk paylaşımım. Bu da benim kullandığım ve çok sevdiğim tema. Alt sürümleri de var ancak en gelişmişi bu. Ben koyu renkli kullanıyorum. Adı: New Port v11.14 DarkLight.
Üstad icon paketi paylaşabilir misiniz. İsmini yazarsan makbule gecermTema: Meeye
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temanın ikon paketi, ayrıca bir paket değil.Üstad icon paketi paylaşabilir misiniz. İsmini yazarsan makbule gecerm