- Adım
- Onur
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 7
Temayı paylaşabilir misiniz?Buda benim 4 5 temayı indirip ozellestirdigim tema
Temayı paylaşabilir misiniz?Buda benim 4 5 temayı indirip ozellestirdigim tema
Nedir bu tema acabaSeviyorum
Şuan hangi romdasınız hocam? ekran görüntüsü ile ana ekranınızı atar mısınız? bir konu hazırlıyorumdaNedir bu tema acaba
Teşekkür ederim hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.kylt buyrunuz efendim
Neler yaptığınızı detaylı anlatırsanız bende en aza indirgemek isterimYakalanmaması için elimden geleni yapıyorum o ekran sorununa 20 - 80 sarj döngüsü ısı döngüsü her seyı ayarladım bakalım kısmet cokta takmıyorum ben ya kylt
Hocam bu konuyu daha fazla meşgul etmemek amacı ile özelden destek almak istiyorum şu sorunu çözelim dileyin benden ne dilersenizBatarya döngüsünü limtitledim 20 ve 80 oluyor play storeden bulursun battery charge limit ile, advanced charging control ile acc idi sanırım adı ekran görüntüsünde bulunuyor voltajı ısınınca kesip telefon soguyunca sarja devam ediyor, oyun vb. oynayarak cihazı ısındırmıyorum, ciddi manada belki 1 veya 2 kez ısındı cihaz kasım ayında almıstım cihazı, thermal modülü ile kernel ısısını ayarladım, force doze ile bosta iken derin uykuya aldırıyorum cıhazı, amplify ile yine gereksiz hizmetleri dondurdum genel manada, ds battery saver ile force doze görevi görüyor oda degisiyor ikisinden birisini kullanıyorum genelde xposed yüklü olmalı bu söylediklerimden bazı özelliklerini etkinlestirmen icin, yani bu sekilde devam bakalım birde sarjda oynamıyorum