- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
H2O simge paketi tema kullanmıyorum bi substratum ile desteklenmiş aosp rom bu
Corona virüsten dolayı 2 haftadır onayda.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok güzel görünüyor hocam, en kısa sürede yayında olur inşallah.Corona virüsten dolayı 2 haftadır onayda.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam çok güzel görünüyor ellerinize saglik beklemedeyizCorona virüsten dolayı 2 haftadır onayda.
Hocam teşekkürler fakat deneyen arkadaşım var. herkesle birlikte sizde kullanabilirsiniz. Kusuruma bakmayın. Cinde temaları onaylayan kişi ile görüştüm tema onay sürecinin bu süreler uzun olabileceğini söyledi. Malum dükkanları kapatıyorlar.Hocam ellerine sağlık döktürmüşşün yine ilk taliplisi ben olayım mümkünse dememek için yani
Teşekkürler hocamÇok güzel görünüyor hocam, en kısa sürede yayında olur inşallah.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 9 LİTE den yazıldı.
Teşekkür ederim hocam. Bunlar sadece ana hatlar. Bu temamda çok fazla özelleştirme olacak.Hocam çok güzel görünüyor ellerinize saglik beklemedeyiz
Hocam hangi substraum themeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Simge seti bulunabilir mi?Corona virüsten dolayı 2 haftadır onayda.