- Adım
- cskndlgr
- Cihazım
- redmi note8 pro
- Konular
- 46
dosya ismi bu: ADO IOS TEMA ORJINALx.mtzTemanın ismi neydi acaba hocam
temalardaki ismi bu: IPHONE XS MAX
dosya ismi bu: ADO IOS TEMA ORJINALx.mtzTemanın ismi neydi acaba hocam
Simgeler vs hepsi söylediğiniz mi hocamdosya ismi bu: ADO IOS TEMA ORJINALx.mtz
Hocam hindistan seçerek dd bulamadım, link verme şansınız var mıdosya ismi bu: ADO IOS TEMA ORJINALx.mtz
Hocam temanın linkini paylasirmisiniz market te bulamadımşu klsör içleri de alt çerçeve gibi olsa...
uygulamaların isim etiketleri yerine gelse...
birde bildirim panelini miui11 ile uyumlu hale nasıl getiririm ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam temanın linkini paylasirmisiniz market te bulamadım
Hocam ben global rom kullanıyorum market linki varsa in rica etsemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun hocam ama simgeler miui11'in klasik simgeleri Ambiance isimli temada da var diyorlardı ordan alırsın belki
Kilit ekranımı eklemeyi unutmuşum. Orjinal tema, wallpaper oneplus 6 stock wallpaper yazınca çıkıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu arada geliştirici seçeneklerinden demo modunu açıp çektim. Demo modunu açınca sağ üst köşe gördüğünüz hale geliyor.
Şarj kaç olursa olsun %100 gösteriyor. Wifi kapalı olsa bile açık, bağlı ve 4 çubuk gösteriyor ve telefon hattının çekimini yüksek gösteriyor. Ha birde saati 2:36 gösteriyor(sadece bildirim çubuğunda).Ne farkı var anlamadım?