Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruHerkes Beğendiği ve Kullandığı Uygulamayı Yazsın?
bu km düşürmek değil ki dostum. basit arıza kayıtlarını siliyorsun. pert arabayı hatasız yapmıyor bu program merak etme. 0-100 ölçümü, 0-400, 100-200 gibi ölçümler, turbo basıncı vs vs sen arıza kaydına takılmışsın.
Merhaba arkadaşlar,
forum daki herkes en beğendiği ve kullandığı uygulamaları bu konu altına yazarsa paylaşım adına güzel bişey yapmış oluruz.
Bir başkasının bilmediği uygulamayı burdan öğrenme ve yükleme şansı olabilir. Kısaca uygulamanın ne işe yaradığınıda belirtirseniz güzel olabilir.
Mesela benim uygulamam YoutubeVanced hesap premium olmadan youtube premium muş gibi kullanabiliyorum. Arka planda oynatma vs...
Teşekkürler.
YouTube den reklam kaldırmakla aracın arıza kaydını silip sahtecelik daha doğrusu üç kağıt yapmak size göre yanı şey demek ki bence konuştukça daha da batıyorsunuz diyecek birşey bulamıyorum sussanız iyi olur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iquique yazdığın mesajları iki de bir silmek düzenlemek de adamlığa dahil mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
YouTube den reklam kaldırmakla aracın arıza kaydını silip sahtecelik daha doğrusu üç kağıt yapmak size göre yanı şey demek ki bence konuştukça daha da batıyorsunuz diyecek birşey bulamıyorum sussanız iyi olur..
Yaptığın şeyin illegal olduğunu kabul ederek yapıyorum desen sorun yok sen yaptığın şeyin normal olduğunu savunuyorsun komik olan bu yoksa banane senin ne yaptığından adamlığından falan.. CİMER fln kesmez beni şayet varsa; seni vicdanın ile Yaradana havale ediyorum direkt... Çünkü beni blocklaman da içini rahatlatmayacak..