Soru Herkes Beğendiği ve Kullandığı Uygulamayı Yazsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
bu km düşürmek değil ki dostum. basit arıza kayıtlarını siliyorsun. pert arabayı hatasız yapmıyor bu program merak etme. 0-100 ölçümü, 0-400, 100-200 gibi ölçümler, turbo basıncı vs vs sen arıza kaydına takılmışsın.
Sizde korsan lafına takılmışsınız ama yaptığınız illegal saygılar

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Merhaba arkadaşlar,
forum daki herkes en beğendiği ve kullandığı uygulamaları bu konu altına yazarsa paylaşım adına güzel bişey yapmış oluruz.
Bir başkasının bilmediği uygulamayı burdan öğrenme ve yükleme şansı olabilir. Kısaca uygulamanın ne işe yaradığınıda belirtirseniz güzel olabilir.
Mesela benim uygulamam YoutubeVanced hesap premium olmadan youtube premium muş gibi kullanabiliyorum. Arka planda oynatma vs...
Teşekkürler.
Youtube hesabını girmeye gerek varmı?

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
kardeşim konuya katkın olacaksa yaz, yoksa boş yapıyorsun bilmem farkında mısın?
YouTube den reklam kaldırmakla aracın arıza kaydını silip sahtecelik daha doğrusu üç kağıt yapmak size göre yanı şey demek ki bence konuştukça daha da batıyorsunuz diyecek birşey bulamıyorum sussanız iyi olur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iquique yazdığın mesajları iki de bir silmek düzenlemek de adamlığa dahil mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
YouTube den reklam kaldırmakla aracın arıza kaydını silip sahtecelik daha doğrusu üç kağıt yapmak size göre yanı şey demek ki bence konuştukça daha da batıyorsunuz diyecek birşey bulamıyorum sussanız iyi olur..
Komiksin be şınaydır. seni ciddiye alıp yazan da kabahat. git cimere şikayet yaz. Blokladım rahatladım.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Komiksin be şınaydır. seni ciddiye alıp yazan da kabahat. git cimere şikayet yaz. Blokladım rahatladım.
Yaptığın şeyin illegal olduğunu kabul ederek yapıyorum desen sorun yok sen yaptığın şeyin normal olduğunu savunuyorsun komik olan bu yoksa banane senin ne yaptığından adamlığından falan.. CİMER fln kesmez beni şayet varsa; seni vicdanın ile Yaradana havale ediyorum direkt... Çünkü beni blocklaman da içini rahatlatmayacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt