Yukarıdaki yorumlarda hiç görmedim hocam, siz deneyerek bize geri dönüş sağlayabilirsinizMi 9 lite da deneyen oldumu
MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direk apk olarak yüklemeyi mi denediniz hocam?Revos Os 20.2.26 Böyle bir sorunla karşılaştım. Aslında çok ta önemli değil.
Sistem uygulamalarında sadece böyle bir durum mevcutResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, Telegram gruplarından paylaşılan uygulamalardan deneme amaçlı yükleme yapmak istedim, bu şekilde onay vermediDirek apk olarak yüklemeyi mi denediniz hocam?
Hocam kullandığınız rom Sistem uygulamaların üzerine yazmaya izin vermiyor maalesef. Twrp veya Magisk üzerinden yükleyebilirsiniz.Evet, Telegram gruplarından paylaşılan uygulamalardan deneme amaçlı yükleme yapmak istedim, bu şekilde onay vermedi
Teşekkürler, hocam dün gece itibariyle masik 11.3 Romuna geçiş yaptım.Hocam kullandığınız rom Sistem uygulamaların üzerine yazmaya izin vermiyor maalesef. Twrp veya Magisk üzerinden yükleyebilirsiniz.
Rica ederim hocam, hayırlı olsun.Teşekkürler, hocam dün gece itibariyle masik 11.3 Romuna geçiş yaptım.
Hocam bende mi8 var. Eu beta 20.3.26 yüklü. Kuruluyor hesapta ama kendi aod leri çıkıyor. Buradaki işlemi yaptım yine olmadı. Yok mu bir çözümüHocam sanırım sizin rom kaynaklı ama son bir işlem daha yapabilirsiniz.
İndirdiğiniz zip uzantılı dosyada system\priv-app\MiuiAod\ altında bulunan apk yı, root erişim olan dosya yöneticisi ile telefonunuzda bulunan "MiuiAod.apk" dosyasının üzerine yazıp gerekli izinleri vermeyi deneyebilirsiniz. Aşağıdaki gerekli izinler görebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.