Soru Her telefonda olması gereken uygulamalar

gkmnbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
Mi8 lite
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Telefonlarınızda kullanmış olduğunuz faydalı uygulamalar nelerdir ? Her telefonda bu uygulama olmalı dediğiniz uygulamaları konuşalım.

gkmnbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
Mi8 lite
Konular
3
Bluetooth ile yine de telefondan açmamız gerekmiyor mu
Çoğu Bluetooth kulaklığın üzerindeki tuşlar sayesinde kulaginizdayken çağrıyı cevaplayabiliyorsunuz diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu özellik kullanım olarak ahizenin oradaki kulak sensörünü kullanarak tespit etmiyor mu? Eğer öyle çalışıyorsa ben aktif olarak kullanmak istemem şahsen. Birisi aradığında elim yanlışlıkla o sensörün oralarda bir yerde olursa kulağına götürdü sanıp aramayı açarsa daha kötü bir durum benim için. :D
Farklı bir bakış açısı olmuş clap~~:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1- Brave Browser
2- Flipboard
3- Here WeGo
4- Lithium-EPUB Okuyucu
5- Microsoft Excel
6- Microsoft Word
7- SwiftKey Klavye
8- Windows 10 Kullanıcıları İçin Masaüstü Başlatıcı
Teşekkürler deneyeceğim Yes~~

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Browser : Free Adblock Browser. Reklam engelleyici özelliği ile can kurtarır. Mağazadan indirebilirsiniz. İlk açılışı yapınca üç noktandan ayarlara gidin ve alt araç çubuğunu kapatın. Az aşağı inin arka planda oynatmayı aktif edin.

Snaptube : Video müzik indirme programı. Youtube reklâmsız kullanın.

Ben> Ayarlar > Resim içinde resim modunu aktif edin. Sonra diğer uygulamalarınızı kullanmaya devam edin. Kesintisiz müzik veya video izlersiniz/dinlersiniz.

Telegram : Whatsappdan daha fazla özelliklere sahip sohbet vs vs programı. Mağazadan indirebilirsiniz

Bridgefy : Bluetooth ile mesajlaşma uygulaması. Tek yapmanız gereken Bluetooth açmak. Deprem gibi afetler için telefonda olmazsa olmaz uygulama. Ne kadar çok Bluetooth açık olursa iletişim ağı o kadar büyür. Mağazadan indirebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
[QUOTE="Aybin.Kilic, post: 677107, member:

Bridgefy : Bluetooth ile mesajlaşma uygulaması. Tek yapmanız gereken Bluetooth açmak. Deprem gibi afetler için telefonda olmazsa olmaz uygulama. Ne kadar çok Bluetooth açık olursa iletişim ağı o kadar büyür. Mağazadan indirebilirsiniz[/QUOTE]

Eşleşme şart mı?

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Stoya hocam : Eşleştirme olayı yok. Sadece sms ağı kuruyor. İlk kurulumda telefon doğrulama sistemi var.

Sitede ki videoyu izleyin isterseniz

Son düzenleme:
Oyla:

gkmnbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
Mi8 lite
Konular
3
Browser : Free Adblock Browser. Reklam engelleyici özelliği ile can kurtarır. Mağazadan indirebilirsiniz. İlk açılışı yapınca üç noktandan ayarlara gidin ve alt araç çubuğunu kapatın. Az aşağı inin arka planda oynatmayı aktif edin.

Snaptube : Video müzik indirme programı. Youtube reklâmsız kullanın.

Telegram : Whatsappdan daha fazla özelliklere sahip sohbet vs vs programı. Mağazadan indirebilirsiniz

Bridgefy : Bluetooth ile mesajlaşma uygulaması. Tek yapmanız gereken Bluetooth açmak. Deprem gibi afetler için telefonda olmazsa olmaz uygulama. Ne kadar çok Bluetooth açık olursa iletişim ağı o kadar büyür. Mağazadan indirebilirsiniz
Teşekkür ederiim angel~~

Oyla:

gkmnbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
Mi8 lite
Konular
3