Sohbet Her güncelleme cihazı geriye mi götürüyor?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Güncelleme aldıkça telefon yavaşlar. Şuan pek hissetmezsin belki ama miui 13 te net şekilde fark edilir. Android telefonu çöp etmek için 2 senede o marka elinden geleni yapıyor. Bunu samsungta yapıyor,xiaomide yapıyor hepsi yapıyor appleda yapıyor.

Aslında miui 11 yavaştı. miui 12.01 ve 12.02de yavaştı ama 12.03 güncellemesi ile cihazda inanılmaz bir hızlanma oldu. Sadece pil eski performansında değil 11/12 saat ekran süresi aldığım günleri biliyorum şimdi 8/9 maksimum 10 saati zorluyor. dediğin gibi bakalım miui 13 ile cihazda yavaşlama olacakmı. garantisi bitince zaten rootlayıp rom atarım. Bozulana kadar devam.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bir teknoloji sitesinde Gcam'ın lenslere zarar verdiği yazıyordu ne derece doğrudur bilmiyorum ama gcamı gündüz kullanmayı düşünmedim pek miui 12.03 güncellemesine kadar. son güncelleme sonrası kalite düşünce onu da deneyeceğim
Ne alakası var çözemedim :D

Stabil olan gcam lınkını bırakabilir mısın. Bende genellikle cok hata oluyor veya eksik oluyor dıye gcam kullanmıyordum, fotografla pek ısım olmadığı için

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
iOS'da eski modellerin bariz bi şekilde eskiye gittiğini görüyorum , Android'de her güncelleme sonrası geriye dönüş mümkün olduğu için bence geriye düşme olmuyor.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Aslında miui 11 yavaştı. miui 12.01 ve 12.02de yavaştı ama 12.03 güncellemesi ile cihazda inanılmaz bir hızlanma oldu. Sadece pil eski performansında değil 11/12 saat ekran süresi aldığım günleri biliyorum şimdi 8/9 maksimum 10 saati zorluyor. dediğin gibi bakalım miui 13 ile cihazda yavaşlama olacakmı. garantisi bitince zaten rootlayıp rom atarım. Bozulana kadar devam.

Custom rom desteği oldukça kolay kolay birşey olmaz hocam. Benim cihaz için custom rom fazla yok o yüzden sürünüyoruz. Telefonu alırken bunuda düşünmek gerekiyor artık.

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Ben bu durumu bir kaç ay önce farkettim ve cihazı neredeyse satacaktım. O zaman stabil miui 12 yoktu, Endonezya miui11 son sürümü yukledim bariz kamera daha iyiydi, deneyebilirsiniz.

En iyi çekimler Android 9 daki çekimler.

Ayrıca custom ROM çözüm değil.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ben bu durumu bir kaç ay önce farkettim ve cihazı neredeyse satacaktım. O zaman stabil miui 12 yoktu, Endonezya miui11 son sürümü yukledim bariz kamera daha iyiydi, deneyebilirsiniz.

gcam çare olmuyor mu

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72

Miui 12'ye alışınca insanın 11'e dönesi gelmiyor pek. zaten 11'de hatalarla dolu. Kameraya bağlanılamıyor hatası, Kamera arayüzü ağır cihaz arayüzü hantal vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gcam çare olmuyor mu
Bi nebze daha iyi Gcam

Üst Alt