Sohbet Her güncelleme cihazı geriye mi götürüyor?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Valla dostum gece çekiminde detaylara bakınca greenlenme yapıyormu ona bakarsan sevinirim önce miui 11 sonra yüklersen şayet miui 12 ikisinide kıyaslarsan sevinirim.
Bu hafta guncelleme yapmam. Denemem zaman alır yanı bl acana kadar dokunmak istemiyorum suresı uzar felan 1 hafta verdı :) açtıktan sonra deneyebilirım. Bl acma saatım aksam olacak zaten acmadan once fotoları vekerım sonra acıp 12 atarım birde oyle bakarım

Onur0021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Gcam kullanarak kamera performansını zirveye çıkarabilirsin dostum. Hatta bıraktığım linkteki Gcam'i kurarsan 5 kamera aktif şekilde kullanabiliyorsun.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Gcam kullanarak kamera performansını zirveye çıkarabilirsin dostum. Hatta bıraktığım linkteki Gcam'i kurarsan 5 kamera aktif şekilde kullanabiliyorsun.

Mi note 10 için gcam'ın tüm sürümleri var hatta en stabilini kullanıyorum. gcam'ı sadece gece astrophotography modu için kullanıyorum sağolasın yine de :) Ana kameranın performansının düşmesi can sıkıcı ben ondan bahsetmiştim.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Xiaomi stock kamerası donanımsal kameraya resmen hakeret gibi bir şey. Kameraya çok takılan çok da fotoğraf çeken birisi değilim ama denemek için gcam kurduğumda elimde telefon fotoğraf makinesiyle çekim yapar gibi oldum artık. O kadar fark var ki aşık oluyorsun kameraya. Cihaza uygun gcamlerden en iyisini bulup kullanın arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Xiaomi stock kamerası donanımsal kameraya resmen hakeret gibi bir şey. Kameraya çok takılan çok da fotoğraf çeken birisi değilim ama denemek için gcam kurduğumda elimde telefon fotoğraf makinesiyle çekim yapar gibi oldum artık. O kadar fark var ki aşık oluyorsun kameraya. Cihaza uygun gcamlerden en iyisini bulup kullanın arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın
Sanırım bundan sonra gündüz çekimlerinde de gcamı kullancağım. 7.3.18 50mb boyutundaki stabil gcam var. sadece gece çekimleri için kullanıyordum bundan sonra 1. kameram olacak sanırım. Ana kamera dediğin gibi geriye giden performansı ile insanın sinirlerini zıplatıyor.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Sanırım bundan sonra gündüz çekimlerinde de gcamı kullancağım. 7.3.18 50mb boyutundaki stabil gcam var. sadece gece çekimleri için kullanıyordum bundan sonra 1. kameram olacak sanırım. Ana kamera dediğin gibi geriye giden performansı ile insanın sinirlerini zıplatıyor.
Hdr++ özelliği gündüz çekimlerinde de renkler olsun netlik olsun harika işler başarıyor. Tek sorunu videoda çok az ses kaydetmesi. O da benim telefonla olan uyumsuzluğu mudur bilemiyorum. Belki yeni sürümler de düzeltirler.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Hdr++ özelliği gündüz çekimlerinde de renkler olsun netlik olsun harika işler başarıyor. Tek sorunu videoda çok az ses kaydetmesi. O da benim telefonla olan uyumsuzluğu mudur bilemiyorum. Belki yeni sürümler de düzeltirler.
Nisan ayında indirdiğim gcam sürümünün üstüne çok sürümler çıktı ama hiç biri stabil. değil. donuyor kapanıyor vs. gam olayı iyi ama ana kamera kadar hızlı değil. dezavantajlarıda var. Hdr++ gündüz deneyeceğim. umarım güzel sonuçlar elde ederim :)

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Gcam kullanmayan kaldı mı ? :)
Bir teknoloji sitesinde Gcam'ın lenslere zarar verdiği yazıyordu ne derece doğrudur bilmiyorum ama gcamı gündüz kullanmayı düşünmedim pek miui 12.03 güncellemesine kadar. son güncelleme sonrası kalite düşünce onu da deneyeceğim

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Güncelleme aldıkça telefon yavaşlar. Şuan pek hissetmezsin belki ama miui 13 te net şekilde fark edilir. Android telefonu çöp etmek için 2 senede o marka elinden geleni yapıyor. Bunu samsungta yapıyor,xiaomide yapıyor hepsi yapıyor appleda yapıyor.

Üst Alt