Normalde gonderilmesi gerekenden 1 gun sonra kargoya verildi uruk hakkinda mesaj attim 1 gun gec gonderildi diye 20 tl hediye ceki verdiler onunlada xiaomi kulaklik aldim bence ilgililerde biraz gec yaziyolarEderinden fazla isteyen satıcı babam olsa alsam bunun yorumunu yukarda yaptım zaten.
Hocam bi mesaj bölümü buldum ama pek ilgili değil bide chatten girip sordum sanırım karşımda ya salak war yada robot 4 defa ismimi söyledim ancak anladı bu kadar salağa güvenilmez ama genede sordum cevap alamadım ürün bilgisi yetersizse mesaj at gibi bişeler dedi
globalse bunu alıp kurtulcam artık ama telefonu falan olmaz mı bi kuruluşun yaaNormalde gonderilmesi gerekenden 1 gun sonra kargoya verildi uruk hakkinda mesaj attim 1 gun gec gonderildi diye 20 tl hediye ceki verdiler onunlada xiaomi kulaklik aldim bence ilgililerde biraz gec yaziyolar
kamera kötü google kamera war 4k çekmiyor (note 5 ai) fixi war onu yapmıyor busu war yahu telefonun zaten asli görevleri bunlar ha deseniz ki özel bi işlem yapıyorum telefonun potansiyelini daha iyi görmek adına anlarımda bunlar potansiyel değil fabrika çıkışlı gelmesi lazım sizin dediğinizde bu kategoriye giriyo we ben bu herşeyi fixli rootlu bilmem neli yöntemlerle zorlaya zorlaya açma muhabbetinden sıkıldım. Bunlar bi yere kadar zevkli olabilir ama gerçekten artık sıktı telefon kutudan bi özelliğide çalışır waziyette çıksın ya daha almadan yordu beniArtık bu muhabbet sıktı global olmayan cihazlar falan filan fastboot ile her türlü yükleniyor
Şimdi benim cihaz Mi5 Prime biliyor musunuz bilmiyorum ama Mi5 32GB olan global versiyon Prime yani benim Model 64GB çin versiyonu ne yani şimdi ben global rom da kullanmayacak mıyım
Siz olayı yanlış anlamışsınız
Fake rom fastboot ile yüklenmiyor güncelleyci den yükleniyor o yüzden buna bir engel geldi ! ARB de mesela sadece son çıkan Mi8 ailesi ve Redmi Note 5 ile Poco da var !
Hepsiburadanin depodan alirsaniz sorun cikacagini zannetmiyorum eger cin gelirse bile sitede global rom yukleme konulari var globale cevirebilirsinizglobalse bunu alıp kurtulcam artık ama telefonu falan olmaz mı bi kuruluşun yaa
Hepsiburadanin depodan alirsaniz sorun cikacagini zannetmiyorum eger cin gelirse bile sitede global rom yukleme konulari var globale cevirebilirsiniz