Soru Hepsiburada'nın Ürünleri Global mi?

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
yorumlarda global olmayan sürüm geldiğine dair şikayet gördüm hepsiburadaya güvenebilir miyim ??

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Çin cihazı demedim ki global diyorum
Bi sensin global diyen. Hepsiburada kendi satıcısından aldım çin cihazı diyo adamlar. Cepportta ebesinin örekesini istiyor 1700 yazmış utanmazlar. Dolar yükselirken yükseliyo düşerken kimse düşürmüyo maşallah 6,60 dolar aynı fiyat şimdi %10 düştü 6 oldu halen fiyatlar yerinde sayıyo

• Beğen
Tepkiler: K46
Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bi sensin global diyen. Hepsiburada kendi satıcısından aldım çin cihazı diyo adamlar. Cepportta ebesinin örekesini istiyor 1700 yazmış utanmazlar. Dolar yükselirken yükseliyo düşerken kimse düşürmüyo maşallah 6,60 dolar aynı fiyat şimdi %10 düştü 6 oldu halen fiyatlar yerinde sayıyo
Bir benimde global diyen yalan mı söyleyeceğim sana ? Ben nisan gibi dediğim satıcıdan aldım global geldi. Çok global istiyorsan müşteri hizmetleri ile iletişime geç işine garantiye al.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Bir benimde global diyen yalan mı söyleyeceğim sana ? Ben nisan gibi dediğim satıcıdan aldım global geldi. Çok global istiyorsan müşteri hizmetleri ile iletişime geç işine garantiye al.
yahu niye alınıyosun kardeş yalan dedin demedim ki. Bi sana denk gelmiş global gelme ihtimali çok düşük demek istedim. Yroumlarda müşteri hizmetleri global dedi ama çin geldi diyende war onu napcaz ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
yahu niye alınıyosun kardeş yalan dedin demedim ki. Bi sana denk gelmiş global gelme ihtimali çok düşük demek istedim. Yroumlarda müşteri hizmetleri global dedi ama çin geldi diyende war onu napcaz ?
Öyleyse satıcıya ulaşmayı dene veya cepport onerisi var yukarıda ona göz at.

Oyla:

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Hepsiburadanin kendi deposundan aldim global surum cikti sarji cin uyumlu ama donusturucu apararat gondermisler baska saticida nasil cikar bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan aldim almadan once mesaj at istersen mavisi var bende

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Öyleyse satıcıya ulaşmayı dene veya cepport onerisi var yukarıda ona göz at.

Ederinden fazla isteyen satıcı babam olsa alsam bunun yorumunu yukarda yaptım zaten.

Hepsiburadanin kendi deposundan aldim global surum cikti sarji cin uyumlu ama donusturucu apararat gondermisler baska saticida nasil cikar bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan aldim almadan once mesaj at istersen mavisi var bende
Hocam bi mesaj bölümü buldum ama pek ilgili değil bide chatten girip sordum sanırım karşımda ya salak war yada robot 4 defa ismimi söyledim ancak anladı bu kadar salağa güvenilmez ama genede sordum cevap alamadım ürün bilgisi yetersizse mesaj at gibi bişeler dedi

Oyla:
Üst Alt