Garantiden dolayı mı ?Direk soğudum hepsiburadadan
Çin cihazı demedim ki global diyorumÇin cihazını napım hocam güncelleme bile almayacakmış baksana
Bi sensin global diyen. Hepsiburada kendi satıcısından aldım çin cihazı diyo adamlar. Cepportta ebesinin örekesini istiyor 1700 yazmış utanmazlar. Dolar yükselirken yükseliyo düşerken kimse düşürmüyo maşallah 6,60 dolar aynı fiyat şimdi %10 düştü 6 oldu halen fiyatlar yerinde sayıyoÇin cihazı demedim ki global diyorum
Bir benimde global diyen yalan mı söyleyeceğim sana ? Ben nisan gibi dediğim satıcıdan aldım global geldi. Çok global istiyorsan müşteri hizmetleri ile iletişime geç işine garantiye al.Bi sensin global diyen. Hepsiburada kendi satıcısından aldım çin cihazı diyo adamlar. Cepportta ebesinin örekesini istiyor 1700 yazmış utanmazlar. Dolar yükselirken yükseliyo düşerken kimse düşürmüyo maşallah 6,60 dolar aynı fiyat şimdi %10 düştü 6 oldu halen fiyatlar yerinde sayıyo
yahu niye alınıyosun kardeş yalan dedin demedim ki. Bi sana denk gelmiş global gelme ihtimali çok düşük demek istedim. Yroumlarda müşteri hizmetleri global dedi ama çin geldi diyende war onu napcaz ?Bir benimde global diyen yalan mı söyleyeceğim sana ? Ben nisan gibi dediğim satıcıdan aldım global geldi. Çok global istiyorsan müşteri hizmetleri ile iletişime geç işine garantiye al.
Öyleyse satıcıya ulaşmayı dene veya cepport onerisi var yukarıda ona göz at.yahu niye alınıyosun kardeş yalan dedin demedim ki. Bi sana denk gelmiş global gelme ihtimali çok düşük demek istedim. Yroumlarda müşteri hizmetleri global dedi ama çin geldi diyende war onu napcaz ?
Öyleyse satıcıya ulaşmayı dene veya cepport onerisi var yukarıda ona göz at.
Hocam bi mesaj bölümü buldum ama pek ilgili değil bide chatten girip sordum sanırım karşımda ya salak war yada robot 4 defa ismimi söyledim ancak anladı bu kadar salağa güvenilmez ama genede sordum cevap alamadım ürün bilgisi yetersizse mesaj at gibi bişeler dediHepsiburadanin kendi deposundan aldim global surum cikti sarji cin uyumlu ama donusturucu apararat gondermisler baska saticida nasil cikar bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burdan aldim almadan once mesaj at istersen mavisi var bende
Cepporta doğru düzgün cihaz yok şu anda. Ne note 5 var ne de mi 8.Tavsiyemiz GittiGidiyor cepport üzerinden almanız cihazlar globaldir