Hepsiburadadan xiaomi mi5 alinir mi ?

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Xiaomiden memnunum ama böyle sorunlarla uğraşmak hiç hoş değil. Şu an son gelen güncelleme hangisi onu bile bilmiyorum. Belki benim telefona gelmemiştir diye şüphede bile kalıyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Xiaomiden memnunum ama böyle sorunlarla uğraşmak hiç hoş değil. Şu an son gelen güncelleme hangisi onu bile bilmiyorum. Belki benim telefona gelmemiştir diye şüphede bile kalıyorum

sen telefona rom attın mı sahte rom olabılır mı hala sende bırde gelıstırıcı rom destegı 1 yadan fazla guncelleme verılmıyor and.7 gectıgı cın ben de mı 5 kullanıyorum kararlı rom kullanıyorum and. 7 gelesıye kadar .

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
sen telefona rom attın mı sahte rom olabılır mı hala sende bırde gelıstırıcı rom destegı 1 yadan fazla guncelleme verılmıyor and.7 gectıgı cın ben de mı 5 kullanıyorum kararlı rom kullanıyorum and. 7 gelesıye kadar .
Hocam bana adım adım neler yapmam gerektiğini anlatır mısın. Android ilk defa kullanıyorum. Rom vs olayını hiç bilmiyorum. Sahte mi onu da bilmiyorum. Şu an 6.11.10 global beta var. Eğer ki rom atmam iyi olacaksa araştırıp yapmaya çalışırım

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Hocam bana adım adım neler yapmam gerektiğini anlatır mısın. Android ilk defa kullanıyorum. Rom vs olayını hiç bilmiyorum. Sahte mi onu da bilmiyorum. Şu an 6.11.10 global beta var. Eğer ki rom atmam iyi olacaksa araştırıp yapmaya çalışırım

xıoamı mi 5 bolumunde bununla ılgılı konu var ondan cok daha rahat hallede bılırsın halledemez ısen soyle yardımcı oluruz.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Beyler bende bu hafta Xiaomi Mi5 almayı planlıyorum, şuan fiyatı 1099TL. Yorumların nerde hepsini okudum fakat wifi indirme hızı 350Kbps'ı geçmiyor galiba. Bizim internet hızı 77Mbps ona rağmen 350Kbps'i geçmez mi?

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
" data-source="post: 92874" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Beyler bende bu hafta Xiaomi Mi5 almayı planlıyorum, şuan fiyatı 1099TL. Yorumların nerde hepsini okudum fakat wifi indirme hızı 350Kbps'ı geçmiyor galiba. Bizim internet hızı 77Mbps ona rağmen 350Kbps'i geçmez mi?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Başka bi WiFi deneyeyim dedim sonuç yine aynı

lordi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sebur
Cihazım
mi5
Konular
0
Hepsiburadana cihazla ilgili sorularımı yazdım global rom yüklü olarak geliyor dediler ama burada bazı arkadaşların aldıkları telefonlar çin romu çıkmış. Bu rom yükleme işi de beni geriyor hiç anlamadığım için. Tam alacakken vazgeçmek üzereyim.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Başka bi WiFi deneyeyim dedim sonuç yine aynı

Sizce ROM'danmı kaynaklanıyor? Yoksa cihazdanmı?

khraman35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Bende ki global rom. Bu sorun yazılımsal. Garanti servisiyle görüştüm yollamamı söyledi. Kendimde halledebilirmişim sanırsam. Bende açıkçası üşeniyorum garantiye yollamaya

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Bende ki global rom. Bu sorun yazılımsal. Garanti servisiyle görüştüm yollamamı söyledi. Kendimde halledebilirmişim sanırsam. Bende açıkçası üşeniyorum garantiye yollamaya

Bende Almayı düşünüyorumda Wi-Fi ile çok bağlı kalacam. Bu sorun benim için telefonu almamaya yeter nasıl çôzebiliriz

Üst Alt