Yardım HepsiBurada'dan mi8 Alan Varmı?

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Herkeze iyi forumlar.
s7edge kullanıcısı'yım
ekranın'da o meşhur pembe çizgi çıktı ve neredeyse full kapladı ekranı.

gelelim konumuza son zamanlarda mi8 fırtınası esiyor bende almak istedim. ama bilgim neredeyse hiç Yok

hepsiBuradadan alan arkadaşlar varmı fiyatı 2900TL

MHiz. ile konuştum Globol sürüm yüüklü dedi. ve bazı şeyler global romda olmadıgı ılk aklıma gelen yuz tanıma bu ozellık global roma geldimi acaba?
tesekkrler

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
buz mavi hangi rengi tercih ettiniz

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hepsiburada.com da 6/64 GB lik mi8 2.900 TL. Yok cihaz mı global , yok rom mu global diye kafa yoracağınıza aynı cihazın 6/128 GB olan versiyonu Cepport ta 3.350 TL. Cihaz global,rom global garanti ise kvk...
Riske girmeye değer mi?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hepsiburada.com da 6/64 GB lik mi8 2.900 TL. Yok cihaz mı global , yok rom mu global diye kafa yoracağınıza aynı cihazın 6/128 GB olan versiyonu Cepport ta 3.350 TL. Cihaz global,rom global garanti ise kvk...
Riske girmeye değer mi?
Kesinlikle katılıyorum çok güzel fiyata cihaz

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Ben de hepsiburadadan ithalatçı garantisi olanı aldım. Global olarak geliyor kırmızı bantlı. Hiçbir sorun yok alabilirsiniz

Oyla:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Riske girmeye değer mi?

Bence 450 TL fiyat farkına değer hocam. Ben Cepport'tan aldım 3699 TL fiyata KVK garantili 64 GB versiyonu. İki ay kullandım ve bir akşam ansızın kapandı telefon açılmadı. Teknik servise verdim ve yapılamadı ücret iadesi aldım. Şahsen tekrar aynı modeli almayı planlıyorum ama 2900 varken 3350 vermek mantıksız geliyor aynı özelliklere sahip ve global rom yüklüyse. Elektronik işi şans gerçekten Global versiyon muş Çin versiyonmuş takılmayın zaten sorun olacaksa yine oluyor örneği benim cihaz :)

Oyla:

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
H.Buradadan alan arkadaşlar hangi firma garanti altında geliyor evo mu ritzy mi vb mi

Oyla:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Bilgilendirme olması adına yazayım buraya da bugün elime ulaşan Mi 8 64 GB ve satıcısı HepsiBurada olan şekilde 2899 TL aldım. Delta garantili Global Versiyon direk ürün. Siteden sorguladığımda da;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Delta Servisin sitesinden sorguladığımda ithal ediliş tarihi 20.11.2018 ve ürünün kutusu üstünde 2018 in 10. ayında üretildiği yazıyor.

Ürün MIUI 9 ile geldi açınca güncelleme olarak MIUI 10.0.3.0 geliyor şuan bilginize.

Şuan tekrar güncellemeleri kontrol edince MIUI 10.1.1.0 güncelleme geldi yükleniyor.

Son düzenleme:
Oyla:

smhgny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 8
Konular
5
Global rom var ama çin sürüm cihaz ve bootloader kilidi açık geliyor.

Bende hepsiburada üzerinden ve hepsiburada satıcısı olan bir mi 8 aldım. İthalatçı garatili benim telefonumda. Her hangi bir sıkıntı yok. 1 aydır kullanıyorum.
Bootloader nedir şimdi netten baktım. Açık olması zararlı mıdır? Bu konu hakkında çok bilgim yok.

Oyla:

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Arkadaşlar İyi günler aklıma gelen bir soruyu sormak istedim sizlere.. Samsung televizyon kullanıyorum ve telefonu smart view özelliği ile ekrana yansıtıyorum fotoğraf video vb şeyleri atabiliyorum mi8 de bu olanak olabiliyor mu telefonum S7 Edge

Oyla:
Üst Alt