Soru Hepsiburada'dan Cevap Geldi Bi Bakar mısınız ?

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 37
  • Görüntüleme 3K

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Merhaba Ürün global versiyondur. Üründen memnun kalmadığınız takdirde ürüne sim kart takılmadığı ve wifi bağlantısı yapmadığı sürece fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Yorumlarda ise bazıları demişki ; Global dediler çin geldi vb.
Hepsiburadadan alacağım fakat çin gelirse iade de sıkıntı yaşar mıyım ? iade konularında nasıl bi firma ?

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Arkadaşlar cevabı vermiş... Daha önce de yazdığım gibi sırf Band 20 ve TR uyumlu şarj aleti yok diye bu cihazdan vazgeçmeyin derim...
Ben bu band 20 olayını anlamadım 4g olmayan yerde tel 3gye mi düşüyor yoksa hiç mi çekmiyor
vodafone'da çekmeme muhabbeti var sanırım. bide geçen forumda bağırıyorlardı çin cihaza global yüklenmeyecek diye eh nasıl güncelleme alacak ki
Band 20 olmayan cihaz almayın arkadaşlar. Turkcell bile artık band 20 kullanıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180926-140654.png
    Screenshot_20180926-140654.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 32
Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ya arkadaş dediklerimizi ısrarla neden yapmazsın ki bende bunu anlamış değilim cihazı alırsın daha kargo yola çıkmadan fatura kesiliyor zaten faturadaki imeiyi sorguladınmı globalmi çinmi çıkar neden kendini yoruyorsun ki boşu boşuna

Oyla:

ankaanka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
mi5
Konular
0
Ben GittiGidiyor dan 5 plus 4/64 aldım içerisindeki rom Xiaomi sahte romdu aldığım firmaya gönderdim ritzy servise cihazı gönderdiler servis cihaza orijinal MIUI rom kuramadı satıcı ürünü iade aldı başka bir satıcıdan Global versiyon aldım sıkıntısını kullanıyorum. Sahte romlu cihaza dikkat edin artık çin telefona yazılım yüklemek sıkıntılı

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Sohbet - Redmi 5 Plus Elime Ulaştı - Alacaklara Tavsiyeler - Hepsiburada Sorunları

Bu konuda yeterince detaylı bahsettim. Hepsiburada cihazları Çin sürümü ve Ritzy garantili. Global ROM yüklü ve Bootloader kilidi açık şekilde elinize ulaşıyor. China olmasının herhangi bir sıkıntısı yok. Vodafone 4.5G çoğu yerde çalışmıyor sadece. 3G kullanmaya devam edersiniz. Zaten aşırı bir hız farkı mevcut değil.

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
hocam hepsiburadadan cihazı alırsınız.
telefon size gelmeden faturası gelir. xiaomi sitesinden imei sorgulama yaparsınız. olmadı kargoyu teslim almazsınız.
kargo elinize ulasınca kutuda hersey yazar.
kutuyu acmadan iade de edebilirsiniz. Kutuyu acarsanız iade de sorun yasarsınız.
global almanızı öneririm. cogu insan sehir merkezinde yasar sorun olmaz der. benim köyümde sadece vodafone 4g var. onun harici ne 4g ne 3g var. Sorun olmaz diyen gelsin anlatsın bana.
çin versiyon olup da global rom yüklenen cihazlar güncelleme almama durumu var. Buradan da kaybedersiniz.

Oyla:

Fkızıltepe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 5
Konular
2
Arkadaşlar iyi akşamlar ürün ü Hepsiburada alan memnun satıcısından aldım bugün elime ulaştı cihazı açmadım paketli hala KIRMIZI KUTU GLOBAL VERSİYON yazmıyor bide ımeı sorgulayınca resimdeki gibi orjinal değil gibi birşey diyor sizce iade etmeli miyim ? İade etme sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Arkadaşlar iyi akşamlar ürün ü Hepsiburada alan memnun satıcısından aldım bugün elime ulaştı cihazı açmadım paketli hala KIRMIZI KUTU GLOBAL VERSİYON yazmıyor bide ımeı sorgulayınca resimdeki gibi orjinal değil gibi birşey diyor sizce iade etmeli miyim ? İade etme sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çin telefonu hemen iade etmeye çalışın 1 hafta sürer en fazla

Oyla:

Fkızıltepe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 5
Konular