Soru Hepsiburada'dan Cevap Geldi Bi Bakar mısınız ?

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 37
  • Görüntüleme 3K

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Merhaba Ürün global versiyondur. Üründen memnun kalmadığınız takdirde ürüne sim kart takılmadığı ve wifi bağlantısı yapmadığı sürece fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Yorumlarda ise bazıları demişki ; Global dediler çin geldi vb.
Hepsiburadadan alacağım fakat çin gelirse iade de sıkıntı yaşar mıyım ? iade konularında nasıl bi firma ?

BABLEG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BABLEG
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
Bootloader açık mı? Twrp yüklü mü? Her ikisine de cevap evetse magisk 17.2'yi yükleyeyip root atabilirsin. Root atarken hiç bir cihaz brick olmaz sadece sonsuz döngüye girer.
bootloader açık twrp yüklü değil. root attıktan sonra ota'dan güncelleme alırmıyız bir sıkıntı olurmu ?

Oyla:

classy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
8
Yukarda kutuda global versiyon yazsada çin versiyon olabilir diyen varda bu yanlış değil mi ?
Bende hepsiburadadan aldım linkide şu :

Ürün global versiyon kutuda da yazıyordu telefonun arkasındada MEG7 yazıyor yani sıkıntı yok.
TR uyumlu sarj aleti gelmedi yerine ek aparatla beraber geldi.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yukarda kutuda global versiyon yazsada çin versiyon olabilir diyen varda bu yanlış değil mi ?
Bende hepsiburadadan aldım linkide şu :

Ürün global versiyon kutuda da yazıyordu telefonun arkasındada MEG7 yazıyor yani sıkıntı yok.
TR uyumlu sarj aleti gelmedi yerine ek aparatla beraber geldi.
Ne zaman aldınız ürünü ?

Oyla:

E>MISever<3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fakkoh
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
19 eylül yorumunda 64lük global değil diyodu sonradan belki hepsiburada uyandı çin getirmez oldu
Çin cihazlarından ağzı yanan çok insan oldu. Artık Xiaomi alanlar bu konuda bilinçli.
Hepsiburada da bu üçkağıtçı ithalatçılar yüzünden Çin cihazı sattı çok fazla. Ama zannetmiyorum böyle bir durumdan haberi olsun Hepsiburada'nın.
Neyse insanlar şikayet yağdırmaya başlayınca vazgeçmiş olabilirler bu Çin saçmalığından.
Zaten yasal açıdan da ileride sıkıntı çıkarabilecek bir durum bu Çin cihazı olayı.
Artık ithalatçılardan ürün alırken daha dikkat ediyorlardır belki düzeltmişlerdir olayları.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Çin cihazlarından ağzı yanan çok insan oldu. Artık Xiaomi alanlar bu konuda bilinçli.
Hepsiburada da bu üçkağıtçı ithalatçılar yüzünden Çin cihazı sattı çok fazla. Ama zannetmiyorum böyle bir durumdan haberi olsun Hepsiburada'nın.
Neyse insanlar şikayet yağdırmaya başlayınca vazgeçmiş olabilirler bu Çin saçmalığından.
Zaten yasal açıdan da ileride sıkıntı çıkarabilecek bir durum bu Çin cihazı olayı.
Artık ithalatçılardan ürün alırken daha dikkat ediyorlardır belki düzeltmişlerdir olayları.
Umarım öyledir çin ile globali aynı fiyata satana ne demeli ulan allahsız sana gelişi aynı fiyat mı ki aynı fiyattan satasın. çin cihazı daha ucuz diye alıyor getirip aynı paraya satıyo

Oyla:

E>MISever<3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fakkoh
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
Umarım öyledir çin ile globali aynı fiyata satana ne demeli ulan allahsız sana gelişi aynı fiyat mı ki aynı fiyattan satasın. çin cihazı daha ucuz diye alıyor getirip aynı paraya satıyo

İşte bu Xiaomi Türkiye'ye girmeden önce insanlar pek önemsemiyorlardı Çin cihazı mı Global mi diye.
Ancak resmi girişten sonra bazı üçkağıtçılar Çin cihazlarını sözde "Global Rom" diye satmaya çalıştılar.

Tabii bir anda bu kadar ilgi olunca Xiaomi'ye anında uyandı insanlar "ben neden aynı fiyata Global alıp kafam rahat olacakken Çin cihazını alayım" demeye başladılar.
Neyse ki bu Çin saçmalığının temizlenme süreci artık başladı.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
İşte bu Xiaomi Türkiye'ye girmeden önce insanlar pek önemsemiyorlardı Çin cihazı mı Global mi diye.
Ancak resmi girişten sonra bazı üçkağıtçılar Çin cihazlarını sözde "Global Rom" diye satmaya çalıştılar.

Tabii bir anda bu kadar ilgi olunca Xiaomi'ye anında uyandı insanlar "ben neden aynı fiyata Global alıp kafam rahat olacakken Çin cihazını alayım" demeye başladılar.
Neyse ki bu Çin saçmalığının temizlenme süreci artık başladı.
Umarım çin gelmezde bu kadar uğraşlarımın sonucu alırım artık kafam rahat kullanırım :)

Oyla:
Üst Alt