İade de sıkıntı yaşamazsın ama aldığında kullanma cihazı kutusuna ve model numarasına bak cihaz global olup olmadığını anlarsın eğer kutu üzerindeki yazılar çince ise global değildir ama model numarası da bak
sana bu mesajı yazan m.temsilcisi muhtemelen global ve çin cihazı arasındaki farktan bi haber bir kişidir o yüzden cihaz sana kargo çıkmadan önce fatura kesilir ve faturada imei yazar oradan kontrol edebilirsin faturadaki imeiyi direk sorgula cihaz çinmi globalmi ögrenirsin sıkıntı yaşamazsın yani
Cepportun yaptığı gibi laf ebeliği yapmışlar
Global versiyon kutuyu açıp aparatlı şarj aletini görünce veya kırmızı telefon kutusunu görünce anlıyorsun ki telefon global değil
yazılım global
Bana gelen mesajları aynen atıyorum
- ....Linkteki ürün Global sürüm müdür acaba? Global ürün anlama: Kutu arkasında meg7 ibaresi bulunur
- HBV00000AN305 stok kodlu ürün global rom yüklüdür. Tarafınıza Türkiye’de kullanıma uyumlu olarak gönderilmektedir. Teknik bir sorun olması halinde garanti firması üzerinde yer alan firmadan destek alabilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.
- Talebim çözülmemiştir. Global rom yüklü olması ile cihazın global sürüm olması durumu farklıdır. Cihazın global olup olmadığı konusunda bilgi talep ediyorum. Anlamanın bir yoluda kutu üzerindeki içerik çince ise çin versiyonudur ingilizce türkçe vb ise global sürümdür
- Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında gerekli inceleme yapılarak kısa sürede tarafınıza detaylı bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederim.
- Merhaba Ürün global versiyondur. Üründen memnun kalmadığınız takdirde ürüne sim kart takılmadığı ve wifi bağlantısı yapmadığı sürece fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.
Halen çin olma ihtimali var mı acaba ???