Yardım Hepsiburada’dan alınır mı?

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Herkes cepporttan al gibi şeyler yazmış ama hepsiburadada daha ucuz ordan alsam sıkıntı olur mu veya facebook’da xiaomi telefon satan biri var alanlar çok memnun hem daha ucuza satıyor ama garanti yok. Sizce geranti çok bişey ifade ediyor mu? Yani bi sorun olduğunda ilgilenirler mi garantiden?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hepsiburadadan al direk facebook'u falan boş ver 100-200 tl bile ucuza alsan sonra garantisiz olacağından daha fazla para çıkar 2 yılda.

Oyla:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Hepsiburadadan al direk facebook'u falan boş ver 100-200 tl bile ucuza alsan sonra garantisiz olacağından daha fazla para çıkar 2 yılda.

Anladım teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam bence 100 lira fazla verip garantili almak daha mantıklı, birde hb yerine gittgidiyor tavsiye ederim geri iade falan durumu olursa 15 gün içinde direk iade hakkınız var HB çok uğraştıyor bu konularda
Hocam gerçekten gittigidiyor hepsiburada'dan daha rahat ve daha ilgili bir alış veriş sitesi. Ayrıca gittigidiyorda aynı ürün genelde daha ucuz oluyor.

Oyla:

mehmetbakkal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi6
Konular
1
Hocam Hepsi burada yada digerleri ne alirsan alda delta servis olan telefonu alma cunku garantisiz gibi birsey gidipte tamir olani gormedim hele hele hepsi burada satis sinrasi ilgi alaka sifir

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Cep telefonları için taksit seçeneği mevcut değil . Ben 2 tane Xiaomi cihaz aldım HepsiBurada'dan . Toplamda 4000 tl'ye yakın bir alışverişim var HepsiBurada'dan ve hiçbir sıkıntı çıkmadı . Cepport'tan alıpta sorun yaşayan kişiler oldu . Ayrıca HepsiBurada iade ve değişim konusunda sıkıntı çıkarmayan bir firmadır ve genelde en ucuz fiyatı orası verir . Yes~~
bır telefoncu dukkanından alırsanız taksıt yapıyorlar genelde. bırde tabı kredı cekıp taksıt taksıt odeme secenegıde var
[doublepost=1518026389,1518026309][/doublepost]
hocam ben mi 5 prime aldım elden açılmamış kutu Allaha şükür garantilik Bi durumum olmadı. ama bu ghost screen sonra farklı panel konuları varmış benim hiç birinden haberim yoktu başıma gelse yapacak bişeyim de yoktu yada şimdi düşse ekran kırılsa parça bulayım yaptırmaya kalksam telefon parası öderim. o yüzden bence de arkadaşların dediği gibi 100 lira fazla olsun ama garantili olsun
garantıye cam kırılması gırmez hocam cogu sey kullanıcı hatası denılıp yapılmıyor. ıphone harıc telefonları garantılı almanın cok manası yok bana gore.

Oyla:

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Ben Temmuz ayında 1200 TL ye almıştım satıcı hepsiburadaydı gayet güvelinir Ankaraya 2 günde geldi

Oyla:

Meraxes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
12
Hocam ben cepporttan almanızı öneririm fakat almak istemezseniz hepsiburadadan ve ya başka sitelerden yapacağınız alışverişte mutlaka müşteri yorumlarını okuyun pozitif bir izlenim veriyorsa size alabilirsiniz. Garantisiz aldığınız cihazlarda size fatura veriyorlarsa mutlaka fixpack yaptırın derim. Bir nevi kasko sistemi. İyi forumlar

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
ithalatçı garantli almış olacaksın. ben ithalatcı garantisine pek güvenmiyorum ama hiç olmamasından iyidir. en azından şansını denersin. hepsiburada.com gibi siteler güvenilir. satıcı hepsiburada.com cepport gibi tanıdık firmalardan sipariş geçin. ama benim için en iyisi elden almaktır.

Oyla:

dkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi Note
Konular
2
İnsanın kafası karışıyor cidden kimi güvenilir diyor kimi güvenilmez der. Gelin de çıkın işin işinden. Şimdi de kronik batarya sorunu var diyenler çıktı.

Oyla:
Üst Alt