sıralayarak yazıyorum belki ufak tefek sorunlar gibi gelecektir size ama yinede takıntılıyımdır biraz.
1-bildirim konusunda bir sorunum var sorun şu şekilde ben kız arkadaşımdan gelen mesajların kilit ekranında içeriğinin görüjnmesini istemiyorum.Ayarlarda bildirim ayarlarından telegrama girip orda sadece kız arkadaşımdan gelen mesajları kilit ekranında gizliyorum ancak yine ekran kilitli iken kız arkadaşımdan gelen meesajın içeriği görünüyor.Onun dışında bildirim bazen komple gelmiyor kiliti açıkkende gelmedi bir kaç kere ve ben bu telfonu oyun oynama hariç diğer tüm işlermlerimi yapmak için aldım telefonda oyun oynayan birisi değilim.Ben sosyal medyada gezerken bana gelen mesajın bildirimi gelmeyecekse ben bunu takarım.
2-Bir kere şey oldu takvim uygulaması ve saat uygulamasının sembolü görünmüyordu tıklıyo ama uygulama sembolleri görünmüyodu kapatıp açınca düzeldi.
3- tivibu go kullanan bir insanım bugün onuda indirdim işte açtım tv izlemek için 576 p görüntüye alınca 360 p den daha kötü görüntü verdi bilmiyorum belki uygulamadandır ama instagramdada var bu sorun 240p gibi oluyo bazı hikayeler.
4-yine instagramda hikaye izleme iğren neden iğrenç üst kısımdan neredeyse telefonun yarısına kadar kesiyor ekranı.Bunu en boy oranını korumak için yapıyo olabileceğini görüntüyü bozmamak adına yapıyo olabileceğini düşündüm emin değilim.
aklıma sonradan başka bişey gelirse eklerim.Telefonda sosyal medyada gezmek internette gezinmek gerçekten çok güzel ekran çok büyük ve çerçeve oranı gayet iyi iphone 5s ten buna geçiş yapan ben için ancak kafama takılan bu tür sorunlarıda var iade etmek ve değişim arasında kaldım.
Öncelikle hocam yazıyı yazmadan önce iPhone den mi geçtiniz diye soracaktım tam

bu belirtmiş olduğunuz sıkıntıları genel olarak iphone den android e geçen kullanıcılar yazıyor çünkü ios stabilitesini android de bekliyorlar ancak şöyle bir durum var maalesef android arayüzünün ios gibi kararlı ve stabil çalışması hiç bir zaman mümkün olmayacaktır şimdi sorunlarınıza geçelim
1.bildirim ayarları için buraya bakmanızı tavsiye ederim hocam mesajın gelip gelmemesini ayarlayabilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2.sorununuz belirtmiş olduğum gibi android kullanıyorsunuz ve ister Samsung ister Huawei ister Xiaomi kullanın zaman zaman bu gibi problemler oluyor maalesef güncellemeler ile bir nebze çözülüyor
3.sorununuz uygulama ile olma ihtimali var hocam bazı programlar uyumlu çalışmıyor ancak YouTube da belirtmiş olduğunuz soruna ben denk gelmedim güncel olduğuna dikkat edin YouTube'nin
4.sorun olarak damla çentikli bir cihaz kullanıyorsunuz ve bir çok oyun ve programda en boy oranı sorunu olmaması için ekran belirli yerlerden kırpılması doğal bunu cihaz değil Instagram yapıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de bu durum mevcut içinize sinmiyorsa yol yakınken iade talep edebilirsiniz ancak bence cihazınız çok başarılı tabi ki taktir sizin ben değil siz kullanacaksınız iyi akşamlar dilerim