Yardım hepsiburadadan aldığım redmi note 7 de ölü piksel

saribrahimm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
powerbank
Konular
13
öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar.2 gün oldu telefon elime ulaşalı.Staj yaptıgım için henüz yeni test etme fırsatım oldu zaten telefonu yanımdada götürmedim staja.Az önce playden indirdiğim bir piksel uygulaması ile baktım küçücük siyah bir nokta var ve siliyorum geçmiyor yani toz değil ölü piksel.Hepsiburdayı aradım direk iade almıyorlar ilk önce yetkili servise gönderin(evofone) ordan hatalı ürün belgesi alın öyle dediler.Yani çok uğraştırılarmı yoksa kısa sürede çözülürmü sorunum. Bu evofone beni çok bekletirmi bu belge için? Teşekkür ediyorum iyi geceler.

saribrahimm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
powerbank
Konular
13
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle hocam yazıyı yazmadan önce iPhone den mi geçtiniz diye soracaktım tam :) bu belirtmiş olduğunuz sıkıntıları genel olarak iphone den android e geçen kullanıcılar yazıyor çünkü ios stabilitesini android de bekliyorlar ancak şöyle bir durum var maalesef android arayüzünün ios gibi kararlı ve stabil çalışması hiç bir zaman mümkün olmayacaktır şimdi sorunlarınıza geçelim
1.bildirim ayarları için buraya bakmanızı tavsiye ederim hocam mesajın gelip gelmemesini ayarlayabilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2.sorununuz belirtmiş olduğum gibi android kullanıyorsunuz ve ister Samsung ister Huawei ister Xiaomi kullanın zaman zaman bu gibi problemler oluyor maalesef güncellemeler ile bir nebze çözülüyor
3.sorununuz uygulama ile olma ihtimali var hocam bazı programlar uyumlu çalışmıyor ancak YouTube da belirtmiş olduğunuz soruna ben denk gelmedim güncel olduğuna dikkat edin YouTube'nin
4.sorun olarak damla çentikli bir cihaz kullanıyorsunuz ve bir çok oyun ve programda en boy oranı sorunu olmaması için ekran belirli yerlerden kırpılması doğal bunu cihaz değil Instagram yapıyor :)

Bende de bu durum mevcut içinize sinmiyorsa yol yakınken iade talep edebilirsiniz ancak bence cihazınız çok başarılı tabi ki taktir sizin ben değil siz kullanacaksınız iyi akşamlar dilerim
çok teşekkür ederim uğraşınız için o zaman benuy değişim isteyeyim o bildirim önerinizede bakarım zaten bu fiyata başka ne alınabilirki.
son bir sorum daha olacak pili ile ilgili ilk kullanımda pili olması gerekenden daha hızlı gider şarj edip kullandıkça kendine gelir olayı varmı benim bu tel çok şarj harcıyo gibiydi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim uğraşınız için o zaman benuy değişim isteyeyim o bildirim önerinizede bakarım zaten bu fiyata başka ne alınabilirki.
son bir sorum daha olacak pili ile ilgili ilk kullanımda pili olması gerekenden daha hızlı gider şarj edip kullandıkça kendine gelir olayı varmı benim bu tel çok şarj harcıyo gibiydi
Rica ederim hocam o fiyata aslında en iyi cihazlardan biridir ancak ben mi 9 se öneririm garantisiz olur ama daha üstün bir cihaz
Pil konusuna gelecek olursak öyle bir durum artık yeni cihazlarda kalmadı hocam ilk şarj muhabbeti diye bir şey yok istediğiniz gibi kullanın şarj çabuk bitiyorsa arka planda çalışan uygulamaları uyutun veya silin güvenlik kısmından biraz düzenleme yapabilirsiniz ek olarak düzelmez ise fabrika ayarlarına döndürmek iyi olacaktır

Oyla:

Sinanredmi7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
3
Benim cihazimdada aynısı oldu şu an serviste ve malzeme bekliyor diyor 3 haftadir yollamisim bende redmi note 7 kullanıyorum müşteri hizmetleri arıyorum hala beklemede bakalım ne zaman gelecek

Oyla:

saribrahimm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
powerbank
Konular
13
Benim cihazimdada aynısı oldu şu an serviste ve malzeme bekliyor diyor 3 haftadir yollamisim bende redmi note 7 kullanıyorum müşteri hizmetleri arıyorum hala beklemede bakalım ne zaman gelecek
sonuç gelırse buradan bıldırırmısınız

Oyla:

saribrahimm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
powerbank
Konular
13
Rica ederim hocam o fiyata aslında en iyi cihazlardan biridir ancak ben mi 9 se öneririm garantisiz olur ama daha üstün bir cihaz
Pil konusuna gelecek olursak öyle bir durum artık yeni cihazlarda kalmadı hocam ilk şarj muhabbeti diye bir şey yok istediğiniz gibi kullanın şarj çabuk bitiyorsa arka planda çalışan uygulamaları uyutun veya silin güvenlik kısmından biraz düzenleme yapabilirsiniz ek olarak düzelmez ise fabrika ayarlarına döndürmek iyi olacaktır
kardeşim ben samsung galaxy a30 düşünmeye başladım tamam işlemci biraz daha yavas ama onun haricinde redmi note 7 den başka geride kalan yönü yok gibi ki bende oyun oynayan bir insn değilim zaten telefon ile maksimum sosyal medya internette gezinmek mail bakmak falan işim.Bu yüzden bildirim olayları falan daha stabil olması açısından samsung galaxy a 30 düşünüyorum bu note 7 yi iade edip sence a 30 alayımmı

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
kardeşim ben samsung galaxy a30 düşünmeye başladım tamam işlemci biraz daha yavas ama onun haricinde redmi note 7 den başka geride kalan yönü yok gibi ki bende oyun oynayan bir insn değilim zaten telefon ile maksimum sosyal medya internette gezinmek mail bakmak falan işim.Bu yüzden bildirim olayları falan daha stabil olması açısından samsung galaxy a 30 düşünüyorum bu note 7 yi iade edip sence a 30 alayımmı

Ben önermem hocam kamera özellikleri kötü a30 30fps note 7 60fps video çekebiliyor note 7 gorilla glass 5 a30 gorilla glass 3 işlemci zaten bahsetmiyorum ayrıca basit ancak kızılötesi bildirim ışığı bile konulmamış a30 a redmi note 7 de bunlar var bir de üstüne suya dayanıklılık var siz bilirsiniz ancak ben note 7 tercih ederdim

Oyla:
Üst Alt