Sohbet Hepsiburada xiaomi satışı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bu Xiaomi Türkiye garantili cihazların EVO teknik servislerinde gönderildiğine ve tamir edildiğine dair söylentiler var. Bu Xiaomi Türkiye servisi nerededir, ofisi, iletişim adresi, telefonu falan var mıdır, bilgisi olan var mı acaba?
Sevgili arkadaşım, bir kez daha söylüyorum ki Xiaomi ürünleri ithalatçı firmalar vasıtasıyla Türkiye pazarına giriyor. Bu sebeple de üretici firma olarak kendisi garanti vermiyor, veremez de. Cihazların ithalatını yapan firmalar ise anlaşmalı oldukları firmalar vasıtasıyla garanti servis hizmeti veriyorlar. Bu firmalar da Kvk, delta ve Evobt' dir. Nadir olarak ta Ritzzy' yi sayabiliriz. Hangi firmadan alışveriş yaparsanız yapın, Xiaomi ürünleri için alacağınız servis hizmetini bu firmalar sağlar. Bu kadar net.... Hâlâ Xiaomi Türkiye servis mantığıyla fikir yürütmenin hiç bir mantığı ve de geçerliliği yok.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sevgili arkadaşım, bir kez daha söylüyorum ki Xiaomi ürünleri ithalatçı firmalar vasıtasıyla Türkiye pazarına giriyor. Bu sebeple de üretici firma olarak kendisi garanti vermiyor, veremez de. Cihazların ithalatını yapan firmalar ise anlaşmalı oldukları firmalar vasıtasıyla garanti servis hizmeti veriyorlar. Bu firmalar da Kvk, delta ve Evobt' dir. Nadir olarak ta Ritzzy' yi sayabiliriz. Hangi firmadan alışveriş yaparsanız yapın, Xiaomi ürünleri için alacağınız servis hizmetini bu firmalar sağlar. Bu kadar net.... Hâlâ Xiaomi Türkiye servis mantığıyla fikir yürütmenin hiç bir mantığı ve de geçerliliği yok.
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ama gerçekten inanamıyorum böyle büyük bir kandırmaca yapacaklarına... Şöyle bir konu da açtım bakabilirseniz çok sevinirim Soru - Xiaomi Türkiye Teknik Servisi

Üst Alt