yok hocam ben dolandırılmadım sadece merak ettim ama hala daha garibime gidiyor yani böyle bi şeyin yapılabilecek olmasıSiz de beni dolandırdılar diye savcılığa verebilirsiniz isterseniz hocam
Yok hocam Suriye yer almıyor. Yanlış gördünüz galiba?
valla bi fikrim yok ama bu bir dolandırma taktiğiyse yazık yaniPeki ya Facebook ve Instagram tarafından doğrulanmış bu sayfalar kime ait?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bende gezerken gördüm alacak olsam direk en garantisix olanı alırım zaten ama aynı telefonda hem ithalatcı garantili satış hem de Türkiye garantili satış olduğunu görünce şaşırdımArkadaşlar Xiaomi cihazlar Türkiye' de ithalatçı garantili olarak satışa sunulmuştur ve arızalanması durumunda teknik destek verecek firmalar kvk, delta ve btevo firmalaridir. Bazı firmalar ritzy garantili satışlar yapıyor ama o çok nadir. Anlsyacsginiz Türkiye garantili dediğimiz olay budur. HB gibi firmalarin Türkiye garantili diyerek kafa karistirmasina bakmayın. Bir cihazın Türkiye garantisi altında satışa sunulabilmesi için o cihazi üreten firmanin resmi olarak ülkemizde satış yapması gerekir. Xiaomi için böyle bir durum yok. Anladığım kadarıyla adamların Türkiye pazarına girmek gibi bir derdi de yok. ( Kaldi ki böyle bir durumda fiatlarin ikiye katlamacağını da unutmayın) Bence garanti meselesine takilmayin. Cunku telefon biraz da sans meselesi. Kvk yada delta.... Gönül rahatlığıyla alın.
Takilmayin. Sadece algı. Başka birsey değil.hocam bende gezerken gördüm alacak olsam direk en garantisix olanı alırım zaten ama aynı telefonda hem ithalatcı garantili satış hem de Türkiye garantili satış olduğunu görünce şaşırdım