Öncelikle hepsiburada veya bu telefonu yeni almışlar için bu açıklamayı yapıyorum madde madde uygularsanız sorunsuz şekilde güncelleme yaparsanız.
Hepsiburada ile satılan cihazlar bu sürümle geliyordu galiba (7.0.5.0 MIUI 7) doğrumu yada neyse numaralar önemli değil. Güncelleme olayına giriyorum direk
1. Yöntem
1-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- İndirin ve telefonun ana klasörüne atın .
3- Telefonda ki güncelleyici programını açalım ve sağ üst köşedeki seçenekler kısmından güncelleme paketini seçe basıp dosyayı seçin.
4- Güncelleme kurulduktan sonra artık OTA üzerinden güncelleme alabileceksiniz ve 8.0.3 global sürüm güncellemesi gelecek .
2.Yöntem
1-
2- İndirin ve telefonun ana klasörüne atın .
3- Dosyanın adını update diye değiştirin . Zaten zip dosyası olduğu için kendisi otomatik update.zip yapacaktır.
4- Telefonu kapatalım ve ses açma + güç tuşu ile '' Mİ '' logosunu görene kadar basılı tutalım . Recovery açılacaktır.
5- Ses tuşları ile menüde hareket edicez . İngilizceyi seçelim ve devam edelim.
6-
7- '' İnstall update.zip system i '' seçelim ve kendisi güncellemeyi kurmaya başlayacaktır .
8- Açılış uzun sürebilir . Sistemimiz yine 7.1.2 olarak açılacak ve güncelleyici üzerinden 8.0.3 gelecektir.
Miui 8 Beta
Global sürüm kullanan arkadaşların Global beta ya nasıl geçicez diyen
seslerini duyar gibiyim . Onunda kısaca anlatımını yapıyorum .
1-
linkten aşa kısımda developer rom olanı indiriyoruz
2- 1. Yöntemde anlattığım yöntem ile güncelleme paketini göstererek geçiş yapabilirsiniz.
3- Temiz kurulum için cihaz açıldıktan sonra fabrika ayarlına dönmenizi tavsiye ederim .
4- Global beta kurduktan sonra her cuma günü OTA üzerinden güncelleme alacaksınız
merak ettiklerinizi konu altına yorum yapabilirsiniz