Arkadaşlar konu dışı ama forumda aradım bulamadım. Telefonla gelen tarayıcı yanlışlıkla kaldırdım bulamadım. Apk sını nerden bulamadım. Ne yapmalıyım?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom dosyası nedir bilmiyorum. Telefon kendi kendçiRom dosyasının içinden alarak geri yerine kopyalayabilirsiniz. Sadece apk ile olursa sorununuz hallolmuş olur. Ama kütüphaneleri v.b. dosyaları da varsa o zaman o dosyaların hangileri olduğunu da bulup geri kopyalamanız gerekir ki romu üzerine tekrar yüklemek daha basit olabilir.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Eyvallah kardeşimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yakala dostum

Farketmez hocam nasıl isterseniz öyle kullanın.Arkadaşlar merhaba. Bende bugün hepsiburada.com dan bir adet mi4 4g aldım. Benim telefonumda güncellemeleri almıyor. Peki telefonu güncellemesek böyle geldiği şekliyle kullanmaya devam edersem ne kaybetmiş olurum? Yada güncellersem ne kazanmış olurum?
Hocam öncelikle 7.1.2.0 ı kurduktan sonra zaten en son sürüm telefona otomatik güncelleme olarak gelecek. Yani 7.5.1 direk atlayarak 8.0.3 e geçmesi lazımSelamunAleykum Ben BirŞey Sormak İstiyorum Ben Şimdi Telefonuma V7.5.1.0 Değilde V8.0.2.0 Yüklesem Birşey Olurmu V8.0.2.0 Yeni Çıkan Değilmi Cevap Verirseniz Sevinirim.
Farketmez hocam nasıl isterseniz öyle kullanın.
Hocam öncelikle 7.1.2.0 ı kurduktan sonra zaten en son sürüm telefona otomatik güncelleme olarak gelecek. Yani 7.5.1 direk atlayarak 8.0.3 e geçmesi lazım
Sitemize üyelik zorunlu değil. İstediğiniz konuyu okuyabilirsiniz.Çok teşekkürler. Başarıyla güncelledim ama şu siteye üyelik zorunluluğunu kaldırırsanız iyi olur çünkü hem modası geçti hemde çok itici geliyor.
şuan bende miıu8 beta yüklü direk 8.0.2 mi yoksa 7.1.2 ye geçip ordan ota ile geçiş yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim