Sohbet Hepsiburada Kargo Teslimatı Hakkında

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Ben de telefon siparişi verdim Hepsiburadanin kendisinden. Hepsijet ile gönderiyorlar kargoya verildi ama 2 gündür depoda gözüküyor. Çok fazla mağdur var umarım çok gecikmezler. Son zamanlarda alışveriş yapan var mı bu şekilde?
Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız sorun olmaz muhakkak gelir adresinize. Ben diğer firmadan aldığımı iade edip hepsiburada dan 150 TL ucuza aldım cihazı bu arada. 2 günde geldi, 5 gün sonra firmadan aldığım kargo geldi kapıdan çevirdim şimdi para iadesi bekliyorum.

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız sorun olmaz muhakkak gelir adresinize. Ben diğer firmadan aldığımı iade edip hepsiburada dan 150 TL ucuza aldım cihazı bu arada. 2 günde geldi, 5 gün sonra firmadan aldığım kargo geldi kapıdan çevirdim şimdi para iadesi bekliyorum.

Vallaha hocam yıllardır Hepsiburadadan alışveriş yaparım. Bu zamana kadar 2-3 günü geçmedi. Ama sipariş verdikten sonra Hepsijet hakkında olan yorumları okuduktan sonra içime kurt düştü. 1-2 aydır kargo bekleyenler var. 2 gündür de depodan başka yere gitmeyince işkillendim. İnşallah hafta içinde elime ulaşır.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Vallaha hocam yıllardır Hepsiburadadan alışveriş yaparım. Bu zamana kadar 2-3 günü geçmedi. Ama sipariş verdikten sonra Hepsijet hakkında olan yorumları okuduktan sonra içime kurt düştü. 1-2 aydır kargo bekleyenler var. 2 gündür de depodan başka yere gitmeyince işkillendim. İnşallah hafta içinde elime ulaşır.
Müşteri hizmetleri ile yazışabilirsin için rahat eder hocam. Ama fazla uzatmazlar zannediyorum gelir inşallah.

brabbit

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi MI 5S
Konular
22
Müşteri hizmetleri ile yazışabilirsin için rahat eder hocam. Ama fazla uzatmazlar zannediyorum gelir inşallah.

Yarın direk arayacağım gelişme olmazsa hocam. Umarım gecikmez dediğiniz gibi.

Üst Alt