Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun hepsi burada'dan artıj kimse alışveriş yapmıyor tavsiyede etmem 23 kasım tarihinde bu siteden redmi 7a almıştım 25 aralıkta elime ulaştı. Efsane cuma yalanına kesinlikle inanmayın n11 den verdiğim siparişlerin hepsi en gec 3 4 gün içinde elime ulaşıyor
Dediğinize katılıyorum hocam. Örnek verecek olursam Xiaomi Airbuds'u biliyorsunuzdur. 200 lira gibi bir fiyattan 125 e kadar düşmüştü ve e ticaret sitelerinde binlerce yorum aldı bu ürün. Neden? Çünkü insanların maddi durumu buna el veriyordu, güzel bir kulaklıkta, "İNDİRİM" olmuştu ve bu ürünü binlerce kişi aldı. Birçok e ticaret sitelerine girin ve satıcıların çoğu bu ürünü "ORJİNAL" ürün üzerinden sattı. Sorulan sorulara dahi "ORJİNAL" dendi. Bende bunlardan almak istiyordum ama içime bir kurt düşmüştü ve muhteşem cuma da almamıştım. İyi ki de almamışım. Bir kaç tane youtuber orjinal ile replika arasında ki farkları gösteren videoları çekti. Ee tabi iş işten geçmişti. Alan aldı. Bir de hijyen muhabbetinden satıcıların %90'ı bu haklarını kullanarak iade almadılar. İşte bu insanları kandırmak. Sen oraya ayın 1inde teslim yazıyorsan ayın 1inde teslim etmek zorundasın. Orjinal yazıyorsan orjinal göndermek zorundasın. Ee tabi en can alıcı noktaya gelelim. "KARGO FİRMALARI". Sanıyorum ki müşteri memnuniyetini fazla umursamıyorlar. Zaten piyasada parmakla sayılır kargo firması var. Hepsi, zaten bunlar bize muhtaç diyorlar. Bünyelerinde onbinlerce insan çalıştırıyorlar ama iş dağıtıma gelince "YOĞUNLUK". Yersen tabii. Ben biraz dolmuşum ama işin gerçekleride böyle bana kalırsa.
Söylediklerinizin hepsinde haklısınız ve Size katılıyorum. Alternatifler var gibi görünse de, aslında hepsi birbirinin aynısı.Bir platformda olan mağaza diğer platformların hepsinde de var. Kargo firmaları dediğiniz gibi nasıl olsa mecburlar diye bakıyor.
Arkadaşlar merhaba, geceyarısı 00:30 civarı malum siteden 2 adet Redmi Note 7 128GB siparişi verdim.
Hızlı Teslimat yazmasına rağmen kargoya verilişi bugun (27 Aralık), teslim tarihi olarak da 3 Ocak görünüyor. Satıcı ne yazık ki Hepsiburada nın kendisi değil, sonradan farkettim.
Ancak birşey dikkatimi çekti, siparişi verdikten yaklaşık 1 dk sonra siparişlerime gittiğimde fatura kesilmiş olarak görünüyordu. Yani iptal etme seçeneğim elimden alınmış oldu. Böyle birşey olabilir mi?
Dahası benim kargom yarın verilecekse ve ürün altında hızlı teslimat yazıyorsa neden teslimat 3 Ocak olarak görünüyor?
Satıcı firma ve hepsiburada tarafından katakulliye getirildiğimi düşünmeye başladım. Ürünün böyle 1 hafta sonraya getirileceğini bilseydim hiç sipariş etmezdim.
Başınıza geldi mi bu durum?
25 aralık gece 01:00 gibi hepsiburadadan şarj cihazı siparişi verdim. 5dk sonra fatura kesildi, kargoya veriliş tarihi 25 aralık ama teslim tarihi 3 ocak yazıyordu. 26 aralıkta (dün) teslim aldım.
İnşallah benim de öyle olur hocam. Benim tek dert ettiğim Hepsiburada'nın satıcıya "Hızlı Teslimat" ve "HepsiJet" koyduğu ibarelere güvenerek sipariş vermem oldu. Acil ihtiyacım olsaydı demek telefonsuz kalacaktım. Bakalım ne zaman gelecek.
25 aralık gece 01:00 gibi hepsiburadadan şarj cihazı siparişi verdim. 5dk sonra fatura kesildi, kargoya veriliş tarihi 25 aralık ama teslim tarihi 3 ocak yazıyordu. 26 aralıkta (dün) teslim aldım.
Geçmiş olsun hepsi burada'dan artıj kimse alışveriş yapmıyor tavsiyede etmem 23 kasım tarihinde bu siteden redmi 7a almıştım 25 aralıkta elime ulaştı. Efsane cuma yalanına kesinlikle inanmayın n11 den verdiğim siparişlerin hepsi en gec 3 4 gün içinde elime ulaşıyor
n11 de hep tedarikçi firmalar olduğu için telefon, bilgisayar vb. gibi pahalı ürünleri garanti olsun diye Hepsiburada'dan alıyordum ama bu gidişle oradan da almanın anlamı kalmayacak gibi.
14 gün içinde hiçbir neden belirtmeden iade edebilirsiniz iade edin iade nedeni ise söz verilen zamanda teslim edilmediğini bu yüzden de başka yerde temin edildiğini yazın ki başkalarına da yapmasınlar
14 gün içinde hiçbir neden belirtmeden iade edebilirsiniz iade edin iade nedeni ise söz verilen zamanda teslim edilmediğini bu yüzden de başka yerde temin edildiğini yazın ki başkalarına da yapmasınlar