Sağolasın sanada bendede transfer merkezinden varış şubesine yolda yazıyor. Yarın tatile gideceğim için erkenden şubeye uğrayacağım inşallah gelmiş olurda oradan teslim alırım.Sipariş hazırlanıyor diyor en yakın zamanda kargoya verilecekmiş hadi hayırlısı sağolun. Yorumlariniz için iyi akşamlar.
Aynen benimkide kargoya verilmiş olur o kadar ya 1 gün geçti sonuçta hayırlısı olsunSağolasın sanada bendede transfer merkezinden varış şubesine yolda yazıyor. Yarın tatile gideceğim için erkenden şubeye uğrayacağım inşallah gelmiş olurda oradan teslim alırım.
İnşallah hızlıca gelir. Benimki şubeye gelmiş ama memlekete gidecektim saat 10da kargo arabası anca boşalır dediler bende memleketin adresini verdim şuan buraya gelecek. Telefonda takmıyorlar ama şubeye gidince adres değişikliğide yapılabiliyormuş. Hayırlısı olsun.Aynen benimkide kargoya verilmiş olur o kadar ya 1 gün geçti sonuçta hayırlısı olsun
genelde sorun yaşamdım desem yalan olmaz yaklaşık 200 ürün aldım rahat dediğiniz olay bir kaç kez banada oldu biraz sıkıştırınca hediye çeki verip özür diliyorlar kargoluyorlar genelde amaIYI GÜNLER, Cumartesi günü hepsiburada sitesinden sipariş vermiştim en geç 23 ağustos kargoda deniliyor fakat daha kargoya bile verilmemiş mesaj atıyorum dönmuyorlar arıyorum hepsi meşgul diyor ne yapmam lazım bu normal midir ?
Olabilir hocam ya yapicak birşey yok bende sürekli aradım en son artık 1 gün geçmiş hemen kargolatiyoruz dediler kargoladilar daha gelmedi ama yarın gelir tahminim hediye yollalar mi acaba banadagenelde sorun yaşamdım desem yalan olmaz yaklaşık 200 ürün aldım rahat dediğiniz olay bir kaç kez banada oldu biraz sıkıştırınca hediye çeki verip özür diliyorlar kargoluyorlar genelde ama
Hediye çekince bak hocam birde. Ben hediye ceklerinin hepsini mesaj atarak aldım ürünü kargolama öncesinde mesaj attım gecikme olunca hediye çeki verdiler hepsinde öne sonra kargoya verildi cek geldikten sonra aradım hep kargo bugün cikarmi diye açıkçası ben geç versinler diye dört gözle bekledigim olurdu mesaj atayım hediye çeki versinler diye bazenOlabilir hocam ya yapicak birşey yok bende sürekli aradım en son artık 1 gün geçmiş hemen kargolatiyoruz dediler kargoladilar daha gelmedi ama yarın gelir tahminim hediye yollalar mi acaba banada