Soru Hdmi typc dönüştürücü

Kafkef55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5s
Konular
15
Arkadaşlar hdm-i kablo ile telefonumu tvye bağlamak istiyorum. İptv, film filan izlemek için. Kalite nasıl olur? Evimde ki hdmi kablosuna dönüştürücü alsam yeterli midir? Bildiğiniz kaliteli dönüştürücü var mı

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Büyük ihtimalle olmaz. Teknoloji o konuda geriye gitti. Telefondaki usb çıkışlarının çoğu görüntü aktarmaz. Miracast gibi bir şey kullanarak görüntüyü kablosuz aktrabilirsiniz. Dizi için falan fazlasıyla is görürler. Oyun oynayamazsiniz.
Televizyonunuz nasıl birşey?

Oyla:

Kafkef55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5s
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle olmaz. Teknoloji o konuda geriye gitti. Telefondaki usb çıkışlarının çoğu görüntü aktarmaz. Miracast gibi bir şey kullanarak görüntüyü kablosuz aktrabilirsiniz. Dizi için falan fazlasıyla is görürler. Oyun oynayamazsiniz.
Televizyonunuz nasıl birşey?
Görüntüyü kablosuz özelliği ile telefondan kuruyorum fakat görüntü kalitesi kötü oluyor. Tv lcd akıllı tv fakat yavaş olduğu için bu yolu denemek istedim.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Görüntüyü kablosuz özelliği ile telefondan kuruyorum fakat görüntü kalitesi kötü oluyor. Tv lcd akıllı tv fakat yavaş olduğu için bu yolu denemek istedim.
Malesef. Telefon desteklemiyorsa ve televizyona internet bağlıysa video&tvcast diye bir program var. Onu hem telefona hem tv ye kurarak çoğu şeyi sorunsuz izleyebilirsiniz. Canlı yayın da dahil

Oyla:
Üst Alt