Yardım Haylou T15 TWS'de ses kesilmesi neden oluyor?

merakli51

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meraklı
Cihazım
LG G3
Konular
11
Haylou T15 TWS aldım. Xiaomi mi 6 ile kullanayım dedim ama bir şarkıda bile çok kez ses kesilmesi ve ses değişmesi oldu. Bilgisayarda kullanayım dedim. Daha dizinin 5 dakikasına gelmeden 3 kez ses takılması oldu. Sorun kulaklıktan mı? Benden mi?

merakli51

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meraklı
Cihazım
LG G3
Konular
11
Bende de made in china yazıyor, zaten çin markası, hem de çin malı bunlar. Bendeki gt1 pro modeli
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok kutu dediğim kabıydı. Ben de 2003D yazıyorda. Üretim numarası mı acaba diye merak ettim.

Oyla:

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Arkadaşlar kutuya koydum şarj olsun diye sol kulaklık kırmızı ışık yanıyor sağ kulaklık ışığı sönmüş acaba biri şarj oldu diğeri olmadı mı

Oyla:

bikullanici

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aziz
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Haylou T15 TWS aldım. Xiaomi mi 6 ile kullanayım dedim ama bir şarkıda bile çok kez ses kesilmesi ve ses değişmesi oldu. Bilgisayarda kullanayım dedim. Daha dizinin 5 dakikasına gelmeden 3 kez ses takılması oldu. Sorun kulaklıktan mı? Benden mi?

bende aynı sorunun ayynısını yaşıyorum beni de çok rahatsız ediyo bu durum senin dediğin gibi bende indirimli bi şekilde aldım ve garantisi de yok iade de etmek istemiyorum benim telefonumun model mi5s acaba telefonun Bluetooth bağlantısı mı zayıf diyorum ama çıkmaza giriyorum hep çözemiyorum.

Oyla:

soulless535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soulless
Cihazım
mi9t
Meslek
Ö.Güvenlik
Konular
3
Lanet pislikten bir tane de ben aldım. Şarjı ve ses kalitesi parasına göre de bu lanet kopmalar nereden çıktı. 20 liralık bt kulaklıklarda bu iğrenç durum yok. Kulaklık takılı iken telefon elimde olmak zorunda yoksa en yakın cebe bile koysam ağırlaşıp takılmaya başlıyor. Cihazım da note6pro.

Oyla:

zambalix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Haylou T15
Konular
0
Merhaba, Aynı problem bende de vardı. Sebebinin telefona bağlı akıllı saatten kaynaklandığını buldum. Eğer siz de akıllı saat kullanıyorsanız eşleştirmeyi kesip öyle deneyiniz. Umarım faydası olur.

Oyla:

nuh163

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuh genc
Cihazım
Mı 5 prime
Konular
2
2 aydır t15 kullanıyorum. 10-15 gündür sürekli olarak ses kesilme sorunu yaşıyorum.Tek kulaklıkta sıkıntı olmuyor. Sebebini anlayan oldu mu?

Oyla:

olmasamdaolurmuş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceynır
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
2 aydır t15 kullanıyorum. 10-15 gündür sürekli olarak ses kesilme sorunu yaşıyorum.Tek kulaklıkta sıkıntı olmuyor. Sebebini anlayan oldu mu?
Wifi vs alakasız benim elimde bile kopma oluyordu, kopma başlangıcı da müziği kulaklıktan ileri geri yapmam ile başladı. Daha sonra Bluetooth bağlantısında kulaklık ile olan eşleşmeye tıkladığımda acc diye bir mod gördüm kapalıydı. Açarken çalışmayabilir vs diye uyarılar verdi ama kesintisiz çalışıyor. Sanırım o modu açmak gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt