Yardım Hayalett Ekran Garanti evofone

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Beyler selamın aleyküm geçen hafta pazartesi ghost screen sorunu yüzünden telefonumu garantiye gönderdim ekran değişimi yapıldı telefonum bugün geldi kullanmaya başladım akşam olunca daha çok belli oluyor bu melet ekran da şuan hala aynı sorun oluyor ne yapmalıyım 1 hafta kaldım telefonsuz tekrar yollmak istemiyorum hakem heyetine versem telefonun ücretini alabilirmiyim bilgisi olan birisi varmı ? Veyahut ekranda bir sıkıntı yok miui 12 nin yeni arayüzü yüzünden mi oluyor acaba bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
2019 un 5. Ayında hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben direk istiycem beklemek istemiyorum yani 3 gün önce degiştirilmiş bi ekranın bozulma ihtimali çok az kullanımla olan birşey bu hayalet ekran kendi zararlarına sürekli ekran değiştirmeleri bi telefon parasından daha fazlası na tekabül eder
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır, geçmiş olsun.

Oyla:

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Bugün itibariyle evofone garantiye cihazımı gönderdim bakalım olaylar nasıl gerçekleşicek. Bütün adımları not olarak buraya geçiriceğim umarım sorunsuz bir şekilde sonuçlanır.
Ürün : Redmi note 7
Sorun : Ghost screen
- 24.10.2020 Yurt içi ile gönderim yapıldı.

Oyla:

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Bugün itibariyle evofone garantiye cihazımı gönderdim bakalım olaylar nasıl gerçekleşicek. Bütün adımları not olarak buraya geçiriceğim umarım sorunsuz bir şekilde sonuçlanır.
Ürün : Redmi note 7
Sorun : Ghost screen
- 24.10.2020 Yurt içi ile gönderim yapıldı.
gelince kardeşim ful parlaklık aç ve bir gün kullan akşam bak bende 2 . değişim oldu şuan bekliyorum cıhazı

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Beyler selamın aleyküm geçen hafta pazartesi ghost screen sorunu yüzünden telefonumu garantiye gönderdim ekran değişimi yapıldı telefonum bugün geldi kullanmaya başladım akşam olunca daha çok belli oluyor bu melet ekran da şuan hala aynı sorun oluyor ne yapmalıyım 1 hafta kaldım telefonsuz tekrar yollmak istemiyorum hakem heyetine versem telefonun ücretini alabilirmiyim bilgisi olan birisi varmı ? Veyahut ekranda bir sıkıntı yok miui 12 nin yeni arayüzü yüzünden mi oluyor acaba bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Tekrar yollayın hocam.

Oyla:

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
gelince kardeşim ful parlaklık aç ve bir gün kullan akşam bak bende 2 . değişim oldu şuan bekliyorum cıhazı
Cihazı teslim ettiğimden bu yana 5 gün geçti şuanlık işlem açıklamasında bir not bırakılmamış hala. Ghost screen sorunu kaç günde teslim ediliyor acaba bilgin varmı ?

Oyla:

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Cihazı teslim ettiğimden bu yana 5 gün geçti şuanlık işlem açıklamasında bir not bırakılmamış hala. Ghost screen sorunu kaç günde teslim ediliyor acaba bilgin varmı ?
Bir hafta içinde geliyor kardeşim

Oyla:
Üst Alt