Hocam özelden mtz olarak atamaz mısınız temayı?Duvar kağıdını konuya ekledim hocam.
Bu sorun bendede mevcut Ottoman hocam dpi ayarı ve yazı tipide değişmedi çözüm yolu varmı dır?Yok yaptım temayı tamamen uyguladım ama bildirim çubuğu yine yarım hatta resim de böyle gözüküyor
Poco x3 xiaomi.eu 12.0.7 hocam global temalar yüklüModel ve rom bilgisi nedir hocam. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Muhtemelen rom ile ilgili bir durum söz konusu hocam, temaya güncelleme yapmam gerekecek sanırım.Poco x3 xiaomi.eu 12.0.7 hocam global temalar yüklüGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bende eu yüklü temalar yukkenmedi diyorFark etmez hocam, ben eu stabil kullanıyorum ve linkten temaya ulaşabiliyorum.
Teşekkürler hocam. Statusbar hatasına bakacağım. Sanırım kullanılan rom ile ilgili bir sıkıntı gibi görünüyor. Yeni bir güncelleme yayınlayacağım.Hocam öncelikle elinize sağlık tema çok hoş ama status bar yarım ve telefon,rehber,mesajlaşma uygulamaları değişmedi(herkesde bulunan bir sorun değil gördüğüme göre birkaç kişide var hocam) yapabileceğimiz bir şey var mı düzeltmek için global rom kararlı 12.0.2