Sohbet Hap Yutamayanlar İçeri

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar hap yutamayan dostlar illaki vardır şuanda tam hastalık zamanı, yıllardır bu konu üzerinde bir çok yöntem denedim ve çoğu ya yüzde 50 başarılı oldu yada yüzde 30 ama bugün size söyleyeceğim yöntem ile hap yutamama sorununu ortadan kaldıracaksınız. Hap yutmanın en kolay yolu MUZ arkadaşlar cidden bu meyve kocaman hap'ları bile yutturuyor adama. Şöyle 5-6cm'lik bir ısırık alıyorsunuz sonra ağzınızda biraz eziyorsunuz muzu ardından hapı atın muzun içine hoop suyla beraber kayıyor gidiyor boğazınızdan bu yöntemi 2019'da keşfettim. Gerçekten o günden beridir hap yutabiliyorum aklınızda bulusun. Muz yoksa elmada olur biraz daha zor oluyor ama oluyor.

Hocam parol ağrı kesici 4 tl muz 8 tl ?

Her hapa muz yersek biz baş ağrısından kurtulamayız :)

Son düzenleme:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam parol ağrı kesici 4 tl muz 8 tl ? Her hapa muz yersek biz baş ağrısından kurtulamayız :)
Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam ortalama bir muz ile 10-15 arası hap yutuluyor. Hapı yutamayıp daha geç iyileşecene 8 TL versen daha iyi olur. :)

Hocam Sabah-Öğle-Akşam kullanıyoruz hapı muz o kadar kalmaz kararır giggle~~

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam Sabah-Öğle-Akşam kullanıyoruz hapı muz o kadar kalmaz kararır giggle~~
Kararması daha iyi hocam daha akışkan oluyor dahada kolay olur yutmak :D Evde muz yok elma ile yuttum mecbur kabuklarından dolayı daha zor oluyor. wasntme~~

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
O kadar hastayım ki elmayı zor aldım soysam bide aboo yandık forumda bile zar zor yazıyorum. :D
Geçmiş olsun. Kabuğu gerçekten soymak gerek. Her türlü zirai ve haşere ilaçları, bakteriler vs var. İyice yıkamak bile yetmiyor soymak lazım. Bu kabuklu yenilen her şey için geçerlidir.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Geçmiş olsun. Kabuğu gerçekten soymak gerek. Her türlü zirai ve haşere ilaçları, bakteriler vs var. İyice yıkamak bile yetmiyor soymak lazım. Bu kabuklu yenilen her şey için geçerlidir.
Sağolun hocam, teşekkürler bilginiz için.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Geçmiş olsun Hocam. Acil şifalar dilerim.

Üst Alt