İninal çöp artık limitleri rakipleri güncellemesini rağmen halen güncellemedi birde çocuklar kullandığı için onlarda umursamıyor aslında kesintinin çok fazla olduğunu...İninal Kullanıyorum pişmanım. 9 aya enparaya geçerim.
Yapı Kredi kartı nedir hocam? BKM express bağıntılı mi?Yapı kredi ile hiç bir sorunum ya da bağım olmamasına rağmen işten çıkardığı/çıkartacağı 700 kişinin haberleri dönerken hiç bulaşmayın derim. Kendi calisanina değer vermeyen firma bize neler yapmaz.
Yapı Kredi kartı nedir hocam? BKM express bağıntılı mi?
Kendimde Tosla ile Paparaya sahibim fakat aklımda enpara kaldı hangisi daha avantajlı.
Papara, Tosla çıktı diye tahmin ediyorum limitleri ve para yüklemeyi ücretsiz yaptı sizin tercihiniz hangisi neden?
İninal bitmistir artık benim gözümde ücret limitleri bu kartlar arasında çok yüksek
valla ben şahsen passolig ön ödemeli kart kullanıyorum özellikle internet alışverişleri için gayet memnunum arada da maça gidiyorum.Avans hesabı açmanız lazım.
Fazla ücretler yüksek gibi rakiplerine göre...valla ben şahsen passolig ön ödemeli kart kullanıyorum özellikle internet alışverişleri için gayet memnunum arada da maça gidiyorum.