Sohbet Hangisi Daha Avantajlı Banka Kartı?

Hangisi?

• Papara

Oy: 6 12,0%
  • Tosla

Oy: 1 2,0%
  • Enpara

Oy: 41 82,0%
  • Seninbankan

Oy: 2 4,0%

• Kullanılan toplam oy
    50

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Şuan enpara cepteteb ve garanti kartım mevcut. Garanti hiç kullanmıyorum. Enpara ve cepteteb sürekli kullanıyorum. Teb de çok fazla kampanya oluyor. Onuda araştırabilirsiniz. Herhangi bir işlem kesinti ücreti bulunmuyor, eft havale vb.

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Kuveyt Türk tavsiye ederim. Havale eft ücreti yok, bankaya gittiğiniz zaman sıra bekleme derdiniz yok çünkü kimse yok :)

Yeni bir anlaşma ile PTT atmlerinden günlük 1000 ₺ ye kadar para çekme ücretsiz

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
2 yıldır enpara kullanıyorum, mükemmel bence. Bi ara senin bankanı da araştırdım o da onun gibi çalışıyor dijital bankacılık diye biliyorum. Enpara olduğu için gerek duymadım. Bu yazda enpara kredi kartı çıkardım 3000 liraya kadar alışverişlerde 9 taksite kadar faizsiz kredi kartı özelliği bulunuyor, aidat vs yok. Gerçi benim limit 750 TL benimde gelirim yok :D

Son düzenleme:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Enpara candır. 3 yıldır kullanıyorum ve EFT havale ücreti almıyor. Üstelik Netflix ve spotify harcamalarının yarısını geri ödüyor. Aynı zamanda teb kullanıyorum. Tebde EFT havale kesmiyor ve neftlix kampanyası var. Ama enpara her ATM den para çekme imkanı verirken TEB bu konuda sınıfta kalıyor. O yüzden enparayi öneririm.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Enpara kullanıyorum. Gayet memnunum. Diğer seçenekler hakkında fikrim yok.

Akbank ve Garanti seçenekler arasında yok ama aklınızı çelmeye çalışırlar falan. Aman diyim! Kesinlikle uzak durun. Kartınızı iptal ettirdiğinizi sanırsınız. Havadan 1,19 TL borç üretip kart iptal ettirmezler. Bunu tekrar aradığınız zaman öğrenirsiniz. Çıkarın bakalım bu 1,19 TL borç nereden kalmış diye sorarsınız. Tek tek ekstreleri kontrol edemeyiz tarzında laubali cevaplar alırsınız. Kart aidatı iadesi adı altında 6 ay rehin alırlar. 6 ay boyunca bankamızı bırakamazsın canım benim derler. Baktılar ki düzenli ödemeler devam ediyor kart aidatını da iade etmezler. Aidatsız kartlarından aidat keserler.

Velhasıl bulaşmayın.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76

Akbank ve Garanti seçenekler arasında yok ama aklınızı çelmeye çalışırlar falan. Aman diyim! Kesinlikle uzak durun. Kartınızı iptal ettirdiğinizi sanırsınız. Havadan 1,19 TL borç üretip kart iptal ettirmezler. Bunu tekrar aradığınız zaman öğrenirsiniz. Çıkarın bakalım bu 1,19 TL borç nereden kalmış diye sorarsınız. Tek tek ekstreleri kontrol edemeyiz tarzında laubali cevaplar alırsınız. Kart aidatı iadesi adı altında 6 ay rehin alırlar. 6 ay boyunca bankamızı bırakamazsın canım benim derler. Baktılar ki düzenli ödemeler devam ediyor kart aidatını da iade etmezler. Aidatsız kartlarından aidat keserler.

Velhasıl bulaşmayın.
Bu durumu hangi kartta yaşadınız?

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Velhasıl bulaşmayın.
Garanti kuzenimin iki kredi kartından 124+125 250 TL aidat kestikten sonra uzak durulacak kartlar arasına eklendi bizde de hocam. Ayrıca akbankta kirayı ATM üzerinden yollamaya çalışırken 30 TL karta havale ücreti kesmek istediği gün Akbanki da kafamda öldürdüm. Mervan haklı ikisinden de uzak durun.

Üst Alt