- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 99
Avans hesabı açmanız lazım.Para olmadan çekim oluyor mu kredi kartı gibi?
Avans hesabı açmanız lazım.Para olmadan çekim oluyor mu kredi kartı gibi?
Finansbank atmlerinden işlem yapmanızda bir sınır yok.Enpara Finansbank ATM den para yatırma çekme sınırsız mi?
Bu durumu hangi kartta yaşadınız?Enpara kullanıyorum. Gayet memnunum. Diğer seçenekler hakkında fikrim yok.
Akbank ve Garanti seçenekler arasında yok ama aklınızı çelmeye çalışırlar falan. Aman diyim! Kesinlikle uzak durun. Kartınızı iptal ettirdiğinizi sanırsınız. Havadan 1,19 TL borç üretip kart iptal ettirmezler. Bunu tekrar aradığınız zaman öğrenirsiniz. Çıkarın bakalım bu 1,19 TL borç nereden kalmış diye sorarsınız. Tek tek ekstreleri kontrol edemeyiz tarzında laubali cevaplar alırsınız. Kart aidatı iadesi adı altında 6 ay rehin alırlar. 6 ay boyunca bankamızı bırakamazsın canım benim derler. Baktılar ki düzenli ödemeler devam ediyor kart aidatını da iade etmezler. Aidatsız kartlarından aidat keserler.
Velhasıl bulaşmayın.
Garanti kuzenimin iki kredi kartından 124+125 250 TL aidat kestikten sonra uzak durulacak kartlar arasına eklendi bizde de hocam. Ayrıca akbankta kirayı ATM üzerinden yollamaya çalışırken 30 TL karta havale ücreti kesmek istediği gün Akbanki da kafamda öldürdüm. Mervan haklı ikisinden de uzak durun.Enpara kullanıyorum. Gayet memnunum. Diğer seçenekler hakkında fikrim yok.
Akbank ve Garanti seçenekler arasında yok ama aklınızı çelmeye çalışırlar falan. Aman diyim! Kesinlikle uzak durun. Kartınızı iptal ettirdiğinizi sanırsınız. Havadan 1,19 TL borç üretip kart iptal ettirmezler. Bunu tekrar aradığınız zaman öğrenirsiniz. Çıkarın bakalım bu 1,19 TL borç nereden kalmış diye sorarsınız. Tek tek ekstreleri kontrol edemeyiz tarzında laubali cevaplar alırsınız. Kart aidatı iadesi adı altında 6 ay rehin alırlar. 6 ay boyunca bankamızı bırakamazsın canım benim derler. Baktılar ki düzenli ödemeler devam ediyor kart aidatını da iade etmezler. Aidatsız kartlarından aidat keserler.
Velhasıl bulaşmayın.