Sohbet Hangisi Daha Avantajlı Banka Kartı?

Hangisi?

• Papara

Oy: 6 12,0%
  • Tosla

Oy: 1 2,0%
  • Enpara

Oy: 41 82,0%
  • Seninbankan

Oy: 2 4,0%

• Kullanılan toplam oy
    50

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Kendimde Tosla ile Paparaya sahibim fakat aklımda enpara kaldı hangisi daha avantajlı.
Papara, Tosla çıktı diye tahmin ediyorum limitleri ve para yüklemeyi ücretsiz yaptı sizin tercihiniz hangisi neden?

İninal bitmistir artık benim gözümde ücret limitleri bu kartlar arasında çok yüksek

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle kartlar yerine normal bankadan alsanız? Garanti öneririm her yerde ATM'si mevcut.
Herhangi bir ek gelirim yok suanlik bankalarda açıkçası kesinti olursa vs. Kendi kendine ondan sormak istedim

S

Silinen üye 107783

Guest
Kesinlikle enpara. Havale EFT vs ücreti almıyor. Ve ayda 3 kere istediğin banka atm'sinden para çekebiliyorsun. Normalde ek para kesiliyor. Artı olarak internette alışverişlerinde belirli miktarlarda alışverişinin yarısını geri yatırıyor

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Banka kartlarında her han gi bir ücret alınmıyor sadece EFT yaparken 3-4 tl işlem ücreti alınıyor o kadar sınırsız para çekme yükleme yatırma imkanlarınız var ve bonus kullanabiliyoursunuz.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Enpara'ya bakabilirsiniz hocam. Her ay 3 kez atmlerden ücretsiz para çekip yatırabiliyorsunuz belirli bir limiti var tabi ki. Bunun dışında bence ankete de koymalısınız Kuveyttürk de bayağı sağlam ilerliyor bu aralar. Her ay 3 sefer istediğiniz atmden para çekme veya yatırma işlemi yapabiliyorsunuz. Eft ve havale ücreti vs de yok. Ben şu anda Enpara & Kuveyttürk kullanıyorum. Hem kart aidatı vermiyorum hem işlem masrafı almıyorlar. Gayet güzel ikili benim için. Size de tavsiyemdir.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banka kartlarında her han gi bir ücret alınmıyor sadece EFT yaparken 3-4 tl işlem ücreti alınıyor o kadar sınırsız para çekme yükleme yatırma imkanlarınız var ve bonus kullanabiliyoursunuz.
Para olmadan çekim oluyor mu kredi kartı gibi?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Enpara'ya bakabilirsiniz hocam. Her ay 3 kez atmlerden ücretsiz para çekip yatırabiliyorsunuz belirli bir limiti var tabi ki. Bunun dışında bence ankete de koymalısınız Kuveyttürk de bayağı sağlam ilerliyor bu aralar. Her ay 3 sefer istediğiniz atmden para çekme veya yatırma işlemi yapabiliyorsunuz. Eft ve havale ücreti vs de yok. Ben şu anda Enpara & Kuveyttürk kullanıyorum. Hem kart aidatı vermiyorum hem işlem masrafı almıyorlar. Gayet güzel ikili benim için. Size de tavsiyemdir.
Enpara kullanıyorum. Herhangi bir kesintisi yok . Tavsiye ederim
Enpara Finansbank ATM den para yatırma çekme sınırsız mi?

Üst Alt