Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dakika91 Konuyu baştan okumanı tavsiye ederim 1000 tl fark diyip duruyosun biz burda garantisiz mi9 lite konuşuyoruz garantili cihazı kim takar artık? 200 300 tl daha az ver daha kötü cihaz al diyosun şimdide konuyu sar değerine getirdin o zaman iphone 7 modelinin sar değerinede bakmanı tavsiye ederim iyi forumlar.
Kardeş bak akıllı alışveriş yap. 9T ve 9 Lite arasında en başta işlemci,çentiksiz ekran, Pop-Up kamera,dağlar kadar fark varken TR garantili ürünleri arasındaki fark sadece 300 TL.Ki bu sadece Snapdragon 730 için bile değer.
Ama mi A3 ile 9 Lite arasında neredeyse hiç fark yokken aralarındaki fark 1000 Tl. Sen anladın bence beni. Ya 9T al ya da Mi a3.Altına üstüne bakma.
talhacker sen de işi bilseydin vatandaşa 300 Tl daha fazla öde.Mi 9T al dersin zaten.Dağlar kadar fark varken 300 Tl fazla ödetmeyip 9T aldırmıyon ama neredeyse fark yokken 1000 Tl fazla ödetip A3 yerine 9 Lite aldırtıyon.Tebrik ederim
dakika91 Konuyu baştan okumanı tavsiye ederim 1000 tl fark diyip duruyosun biz burda garantisiz mi9 lite konuşuyoruz garantili cihazı kim takar artık? 200 300 tl daha az ver daha kötü cihaz al diyosun şimdide konuyu sar değerine getirdin o zaman iphone 7 modelinin sar değerinede bakmanı tavsiye ederim iyi forumlar.
İşin aslı kafam cidden karıştı. YouTube karşılaştırmasını izledim. Mi A3 kamera bazında yeterli gibi duruyor, ekran da kaliteli olmakla birlikte 720p ve düşük piksel yoğunluğu çok hoş durmuyor. İşlemci bazındaki performansı benim gibi bir kullanıcı için çok mühim değil. 4gb ram de yeterli bence ama dediğim gibi ekranın bu konulardaki eksiklikleri rahatsız edici geliyor bana. Ama ikisi arasındaki garantisiz fiyat farkı 500₺ civarı o da diğer yandan cazip.
İşin aslı kafam cidden karıştı. YouTube karşılaştırmasını izledim. Mi A3 kamera bazında yeterli gibi duruyor, ekran da kaliteli olmakla birlikte 720p ve düşük piksel yoğunluğu çok hoş durmuyor. İşlemci bazındaki performansı benim gibi bir kullanıcı için çok mühim değil. 4gb ram de yeterli bence ama dediğim gibi ekranın bu konulardaki eksiklikleri rahatsız edici geliyor bana. Ama ikisi arasındaki garantisiz fiyat farkı 500₺ civarı o da diğer yandan cazip.
Valla kardeş ne diyim.Ekranı abartma.Milletin bir şeyden anladığı yok. Sen o telefonu eline alırsan boşa tedirgin olduğunu zaten anlarsın..Yıllarca laptop kullandın 1366*768. 15 inç ekran kaç defa piksel saydın ki 6 inç ekran da millet pikseli dert ediyor.Üstelik emoled ekranda
Ayrıyeten gsmarena.com diye bir site var.Uluslararası telefon sitesi işte.İşte orda Mi A3 3 milyon hit almışken,Mi 9 Lite 700.000 hit almış..Herhalde aradaki 2300000 insanın da bildiği bir şey var dimi Paran yoksa A3 al, varsa biraz daha koyup 9T al.Üstelik A3 çok daha zarif ve kibar.
Hocam farklı bir bakış açısı getirdiniz. Teşekkür ederim a3'ü de değerlendirme listeme aldım. Keza günlük kullanıcı için hele ki benim ihtiyaçlarım için yeterli cevap verebilecek gibi.
Mi A3 ün ekranı övülmüş. Kendim bizzat Mi A1 in Çin versiyonu Mi 5x kullanıyorum. Bu seri bu telefonla başladı. Gittim A3 inceledim tasarım, kamera, pil haricinde hiçbir artısı olmayan bir cihaz. Ekranı berbat. Benim kullandığım 1080P cihaza göre pixeller aşırı sayılıyor. Netlik iyi değil. Telefon ekranı ile bilgisayar ekranını karşılaştıramazsınız. Telefona 20 cm den bakıyorsun bilgisayara 1 metreden mesela. 20 cmden pc yi kullanırsan tüm pixellerini sayarsın zaten. İşin özü, pop UP kamera seversen mi 9t sevmem dersen mi9 lite öneririm.
Bu arada kıyaslamaları YouTube da mevcutmuş YouTube üzerinden ekran çözünürlüğü farkı belli oluyor aslında günlük kullanımda daha fazla rahatsızlık verebilir gibi.
Mi A3 ün ekranı övülmüş. Kendim bizzat Mi A1 in Çin versiyonu Mi 5x kullanıyorum. Bu seri bu telefonla başladı. Gittim A3 inceledim tasarım, kamera, pil haricinde hiçbir artısı olmayan bir cihaz. Ekranı berbat. Benim kullandığım 1080P cihaza göre pixeller aşırı sayılıyor. Netlik iyi değil. Telefon ekranı ile bilgisayar ekranını karşılaştıramazsınız. Telefona 20 cm den bakıyorsun bilgisayara 1 metreden mesela. 20 cmden pc yi kullanırsan tüm pixellerini sayarsın zaten. İşin özü, pop UP kamera seversen mi 9t sevmem dersen mi9 lite öneririm.
Aynen zaten adam da telefonu gözüne koyup kullanacak.
Mi a1 kullanıyosun ama o telefonda LCD ekran var.Gözün filan bozuldu herhalde. Amolede kötü deyip lcd yi övmüşsün.
Zaten millette piksel saydığı için Mi A3'ü o kadar satın alıyorlar yurtdışında ve nedense fiyatı düşmüyor.
Adama ekran deyip duruyorsunuz,gitsin LG G3 alsın o zaman 2K ekran var,allahım ya..
Yurtdışında mi 9 Lite ile Mi a3 arasındaki fark 15 Euro yani Tl ile 90 TL filan.Hem de ekrana rağmen, +2 ram olmasına rağmen..
Bizde garantisiz olarak bile 400-500 Tl fark var.Sebebi ise bizim bilinçsiz tüketicimiz..
2 telefon arasındaki maksimum eder fark 100 Tl,ki avrupada şu an öyle.169 Euro,ve 154 E diye satılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kogan Mi a3 ekranı kötü değil ama elbette 9 Lite'ın ekranı A3'ten daha kaliteli.Buna bir şey dediğim yok.Karşılaştırma da tabiki geride kalacak kardeş.Sorun değip değmeyeceği.Paran varsa 9T al. Mi a3 ile Mi 9 Lite arasında avrupanın her ülkesinde olduğu gibi 15 Euroluk yani 100 Tl lik fark varsa mi 9 Lite al. Ama gidipte 400 Tl fazla para verip 9 Lite alma.Saçmalık burda zaten.Ben bunu savunuyorum. 400 veriyorsan 150 daha verirsin. 9T alırsın
Hocam çentik olayını pek sevmediğim için Mi 9T aldım. Ve full ekran keyfi bir başkaymış diyorum. Umarım butcene göre en dogru tercihi yaparsın. Şimdiden hayırlı olsun diyelim biz.