MIUI tabanlı olarak EU Rom, AOSP tabanlı olarak Havoc, Pixel Experience be Resurrection Remixhem şarj hem görünüm, kullanış olarak tavsiye edebileceğiniz en iyi rom sizce hangisi?
cihaz: redmi 5 plus
Masik çok buglu yaPopüler tüm romları denedim en iyi performansı masikte aldım. 12 saat ekran kullanımı alıyorum normal kullanımda.
Nasıl sorunlarla karşılaştınız? Henüz bir bugla karılaşmadım sadece 1-2 option var ama işlevsiz (karanlık mod gibi) o tür şeyler zaten yokMasik çok buglu ya
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vaktinde varsayılan launcherı secemiyordum, pil hızlı bitiyordu globale göre vs vsNasıl sorunlarla karşılaştınız? Henüz bir bugla karılaşmadım sadece 1-2 option var ama işlevsiz (karanlık mod gibi) o tür şeyler zaten yok
Şu an launcher seçebiliyorum. Batarya performansı için stock romda, eu romda, aospextended gibi romlarda 7-10 saat veriyordu. Masikte +10 saat olmak üzere ortalama 12 saat alıyorum. Parlaklık %40-%50 senkronizasyon ve wifi sürekli açık. Günlük kullanımım Facebook, Youtube, WhatsApp, Netflix, Spotify, Opera, Clash of Clans ve bazı diğer ıvır zıvır programlar. Zorlasam daha fazlada alırımVaktinde varsayılan launcherı secemiyordum, pil hızlı bitiyordu globale göre vs vs
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi launcher kullanıyorsun ?Şu an launcher seçebiliyorum. Batarya performansı için stock romda, eu romda, aospextended gibi romlarda 7-10 saat veriyordu. Masikte +10 saat olmak üzere ortalama 12 saat alıyorum. Parlaklık %40-%50 senkronizasyon ve wifi sürekli açık. Günlük kullanımım Facebook, Youtube, WhatsApp, Netflix, Spotify, Opera, Clash of Clans ve bazı diğer ıvır zıvır programlar. Zorlasam daha fazlada alırım8-10 gündür kullanıyorum umarım stabilliği bozulmaz şu anda çok memnunum.