Şu an stock kullanıyorum ama farklı launcherları da yükledim sıkıntısız çalışıyor.Hangi launcher kullanıyorsun ?
kullandığınız masik rom sürümünü veya linkini alabilirmiyim?Şu an launcher seçebiliyorum. Batarya performansı için stock romda, eu romda, aospextended gibi romlarda 7-10 saat veriyordu. Masikte +10 saat olmak üzere ortalama 12 saat alıyorum. Parlaklık %40-%50 senkronizasyon ve wifi sürekli açık. Günlük kullanımım Facebook, Youtube, WhatsApp, Netflix, Spotify, Opera, Clash of Clans ve bazı diğer ıvır zıvır programlar. Zorlasam daha fazlada alırım 8-10 gündür kullanıyorum umarım stabilliği bozulmaz şu anda çok memnunum.
kullandığınız masik rom sürümünü veya linkini alabilirmiyim?
evet burayı biliyorum fakat arkadaşın 12 saat ekran süresi aldım demesi çok cazip geldi belki pie sürümünü kullanıyordur öğrenmek isterim. yinede teşekkür ederim ilginiz içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet atılan linkteki son sürümü kullanıyorum 5.3evet burayı biliyorum fakat arkadaşın 12 saat ekran süresi aldım demesi çok cazip geldi belki pie sürümünü kullanıyordur öğrenmek isterim. yinede teşekkür ederim ilginiz için
Link alabilir miyim eu rom için?eu rom iyidir
Link alabilir miyim eu rom için?