Yardım Hangi Mi Note 2'yi almalıyım?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhaba.

Uzun araştırmalar sonunda Mi Note 2 almaya karar verdim. Mi Note 2 almak istememin en temel nedeni ekran boyutu ve tasarımı. Eğimli ekranı olan başka bir Xiaomi modeli yok dolayısıyla lütfen diğer modelleri önermeyin. Ancak 64 ve 128 GB modelleri arasında kaldım.

64 GB : 1799 TL (Xiaomi Mi Note 2 (64GB, 4GB RAM) )
128 GB : 2199 TL (Xiaomi Mi Note 2 - 128/6GB Siyah (Global Versiyon) )

Sizce hangisini almalıyım? 128'lik modele 400 TL fazla vermeye değer mi?

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
ram i yuksekse 128gb olanini al derim. egerki ram kapasitesi ayniysa bu sefer kullanim depolama ihtiyacinizi sorgulamaniz gerekir. 64gb yeterse diger donanim ozellikleri ayniysa size tavsiyem 64gb almaniz olur.

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tm xiaomi cihazları delta garantili alıyoruz da deltanın nasıl bir servis olduğunu az çok duymuşsunuzdur s7edge suya dayanıklı ayrıca tüm parçalarını rahatlıkla bulabiliyorsunuz ayrıca mi note 2 daha dayanıksız s7 edgeye göre gerçekten xiaomiye güvenim ve verdiğim değer farklı ancak maalesef iki katı fiyatla karşımıza geliyor Türkiye'de

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Note 2 diğerlerinden farklı ama... Yani sadece bizde değil her yerde pahalı. Xiaomi bu cihazı Premium olarak üretti. Mesela 128'lik global versiyon banggood'da da hemen hemen aynı fiyat. ( )

Tamam ben de deltaya çok güvenmiyorum ama sıkıntı olursa THH var. Bir şekilde paramı geri alıyorum ama kaçak cihazlarda elimde patlıyor. Diğer yandan yukarıda da yazdım fatura benim için önemli KDV'den düşeceğim. Yani 350-400 lira ek indirim alıyorum. Yine s7 iki katı fiyata geliyor... Daha iyi cihazı yarı fiyatına almak dururken s7 kesinlikle tercih dışı :)

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
ram i yuksekse 128gb olanini al derim. egerki ram kapasitesi ayniysa bu sefer kullanim depolama ihtiyacinizi sorgulamaniz gerekir. 64gb yeterse diger donanim ozellikleri ayniysa size tavsiyem 64gb almaniz olur.

64GB benim için yeterli olur herhalde ama arada bir de 2GB RAM farkı var. 4GB yeterli gelmez mi diyorsunuz hocam? 6 çok abartı gibi duruyor.

Oyla:

YKaYakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
GM discovery
Konular
11
Note 2 diğerlerinden farklı ama... Yani sadece bizde değil her yerde pahalı. Xiaomi bu cihazı Premium olarak üretti. Mesela 128'lik global versiyon banggood'da da hemen hemen aynı fiyat. ( )

Tamam ben de deltaya çok güvenmiyorum ama sıkıntı olursa THH var. Bir şekilde paramı geri alıyorum ama kaçak cihazlarda elimde patlıyor. Diğer yandan yukarıda da yazdım fatura benim için önemli KDV'den düşeceğim. Yani 350-400 lira ek indirim alıyorum. Yine s7 iki katı fiyata geliyor... Daha iyi cihazı yarı fiyatına almak dururken s7 kesinlikle tercih dışı :)

Şu KDV iadesi olayını anlamadım onu açıklarsanız

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
ram i yuksekse 128gb olanin onu al derim. egerki ram kapasitesi ayniysa bu sefer kullanim depolama ihtiyacinizi sorgulamaniz gerekir. 64gb yeterse diger donanim ozellikleri ayniysa size tavsiyem 64gb almaniz olur.
64GB benim için yeterli olur herhalde ama arada bir de 2GB RAM farkı var. 4GB yeterli gelmez mi diyorsunuz hocam? 6 çok abartı gibi duruyor.
yeterli gelir gelmesinede ram konusu biraz kisisel aslinda. ben mi6 kullaniyorum genelde 2gb ram bosta hep ve cihaz hizli. ama dedigim gibi bazi ram konusunda takintili dostlar var mesela onlar remlerinin daha cok bosta olmasini arzu ediyor. dedigim gibi bence yeterli. egerki sizi rahatsiz etmiyorsa bence 64 alin lakin sunuda soylemem gerekiyor note 2 cihazini bilmedigim icin performans acisindan ram kullanimini o yuzden net kesin birsey soylememde dogru olmaz. Forumda deneyimli dostlar var onlardan bilgi alabilirsiniz detayli olarak veyahut note 2 kullanan arkadaslardan

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Hocam bende note 2 nin 6 gn modeli var global olan. Telefondan oldukça memnunum bir çok uygulamayı aynı anda test için açıyorum facebook, twitter, instagram, radyo, oyun vs telefonda donma filan yok gayet stabil çalışıyor. 4 GB modelini kullanmadım birbirleriyle kıyaslayamam. Telefonda ısınmadan pek yok zorlarsanız ısınıyor ama çok aşırı değil en azından eski telefonum LG g4 onun yarısı kadar bile ısınmıyor bu cihaz.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt